Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünme, sadece, yaz, şairane

Şairane Düşünme Sadece Yaz

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şairane Düşünme Sadece Yaz

Sabah buhranı kayıtsızlıkla varlık sorgulamasının başlangıcında inançsızlaştırdım mı kendimi de; dingillik boyutunda bir eroin müptelası gibi yaşamsal hiçbir ihtiyacı hissedemeden uyanıyorum her sabah Ben bunu her sabah yapıyorum
Her sabah uyanmak; ağzımda biraz bira tadı ve sığara çamuru kül tablası peşinde ne ise yinede ata bildim bir küçük meyve suyu ile kendimi otobüs durağına nede olsa hep aynı otobüs ve aynı kız var bu durakta Güzel giyinmiş her sabah olduğu gibi; bir entari diz üstü bildiğim tek marka pariziyen ince siyah çorap tatlı bir renk çömmüşünde buluz sıfır kol üstünde fuları biraz küstahça ama yakışmış her renk bu güzel doğal vücuda Doğal ve bir o kadarda cesur aynı ruj rengi ama abartmış bugün biraz makyaj faslını belli Yine de güzel her sabah ki merhaba Katıksız hissiyatsız durağan ve sadece bana senden bir armağan Sevdirmek için mi nefret için mi bir şeyler yapsam diye sorsam ne derdi kim bilirŞiirler elette bilir

Her sabah verdiğim selam mı sende yarattı
Bir cesaret be seni asaletten mahrum
Kendi bedenindeki her şeyden yoksun
Soysuzlukta zindanda mahkûm
Varlıkta gezine dur sorular sırtında
Ta en başından sonsuza bir mezrada belki bulursun
Sen kendini şarap testisi altında
Senin ne haddine bana kendini sevdirmek
Kendinden değil bir inek olmaz senden binek
Otur şu koltukta bak camdan yansıyan yüzüne
Ne var senin servet dediğin gözlerinde
Biri bana bakan kayık diğeri abdest ibriği gibi asık
Kulak dersen senden önde burnunla yarışır
Teninin rengi sana ne demeli
Karanlık ve bulanık su ile mi yıkadın bu bedeni
Biraz daha şairane düşünmelisin belki sen kendini

Pardon her sabah aynı otobüsü bu saatte birlikte bekliyoruz ve ben sizi daha fazla göre bilmek için bir saat öncesinden buraya geliyorum
Özür dilerim bana mı söylediniz
Evet ama ben özür dilerim eğer sizi utandıracak bir şeyler söyledimse
Hayır estağfurullah biraz şaşırdım o kadar
Biliyorum size çok garip geldi ama ne diyeceğimi de aslında bilmiyorum çok utanıyorum
Lütfen garip değil bu doğal bir olgu lütfen benden çekinmeyin
Eğer sizde isterseniz birlikte bir kahvaltı yapalım Eğer isterseniz tanışmışta oluruz of ben neler söylüyorum kim bilir benim hakkımda ne düşüneceksiniz
Tamam ama ben ısmarlayacağım
Gerçekten mi?
Tabi benim adım Adem
Benimkide Havva şiirsel oldu bu biraz Adem ve Havva

Doğru ama hayat şairane düşünülemeyecek kadar basit ve saf

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com