Yeni Dünya (Bilinmezliğin Eşiğinde) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Dünya (Bilinmezliğin Eşiğinde)Ben bir hikaye yazıyorum Bu sitede seviye olduğu için burada paylaşmak istedim fazla uzun bir hikaye değil parça parça vereceğim Umarım yanlış bir yere açmamışımdır konuyu Eleştirilerinizi ve beğenilerinizi lütfen yazın![]() İçin için fokurdayan büyük ve etkileyici bir yanardağın eteğine kurulmuştu Melendi Etkileyici yerlere sahipti ama hiç tanınmıyordu bu ilçe Dört bin nüfuslu Melendi ilçesinde yurtdışından gelen bir haber büyük bir heyecan uyandırdı Çünkü ilçeye Amerikalı turistler gelecekti Hatta biri burayı beğenirse yerleşmeyi düşünüyordu Tam on iki turist gelecekti Bunlardan ikisi çocuktu Bu Melendi için çok büyük bir şerefti Halk bu haberlere çok sevindi Melendi?nin güzel bir yer olduğunu gösterip turizmi arttırmak istiyorlardı Eylülün ikici haftasında beklenen turistler geldi Turistler ilçenin tek okulu olan şirin ve güzel Murat Erdem İlkokulundan seçilen dokuz ailede kalacaklardı Bu dokuz ailede tatlı bir telaş vardı![]() Ve sonunda turistler geldi Hepsi çok güzel karışılandı İki çocuk Jack ve James?te onlarla geldiler Jack uzun pantolonunun üstüne yeşil bir tişört giymiş kısa boylu,şeker ve rahat bir çocuktu James ile ikizdiler James?te ona çok benziyordu Bu iki çocuk ve babaları bizde kalacaklardı Ben orta boylarda uzun düz sarı saçları gözünün yarısını kapatan tatlı bir çocuktum(övmek gibi olmasın) Sınıfımda da çok başarılıydım Ayrıca burada oturan herkesin garip bir özelliği vardı Herkesin 6 hissi normale göre daha kuvvetliydi Bu özellik özellikle çocuklarda daha güçlüydü Amerikalılar geldi Hepimiz çok iyi ağırladık ama 1 hafta durup gittiler Ayrıca kültürden olsa gerek çok garip davranışları vardı Jack ve James burada kalmaya karar verdiler onların babası diğerleri gibi bilim adamı değil araştırmacı;oğullarına Türkçeyi de öğrettiği için çok rahat konuşabiliyoruz Jack ve James?le Gittikleri günün sonrasında okulda herkes onlar hakkında konuşuyordu Herkes onların çok garaip davrandığını söylüyordu Bizde Jackler kaldığından garip bir şey fark etmemiştim Ertesi gün okula geldiğimde şok bir haber alıp dehşete düştüm Mert ve Kevser kaçırılmıştı Amerikalıların onlarda kalması da ilginç bir tesadüftü Amerikalılar on iki kişi geldiler üçü otelde dokuzu ailelerde kalmıştı Kevser ve Mert?te bu ailelerdendi Bu olayın şoku birkaç daha gün sürdü Polis sürekli arama yapıyordu Artık onlardan ümit kesilmişti Biz bu olayları konuşmak için her zamanki yerimize yani eski parka gidiyorduk Eski park çoğu kişinin böyle bir yer olduğunu bile bilmediği yıkık dökük eski bir parktı Biz hep grupça burada olaylar hakkında konuşurduk Yine bunun için gelmiştik Kendimiz yaptığımız ağaç eve çıktık orada konuşmaya başladık O anda Kerem bir şey fark etti Kerem ?? Ezgi senin o boynundaki şey ne???Ezgi hemen Kerem?e döndü Ne var boynumda bişey yok ki nerden çıkardın dedi Ama Kerem ısrar edince boynuna baktık boynunda küçük metal bir şey vardı çok çalışmamıza rağmen onu boynundan çıkaramadık çok iyi yapışmıştı O anda Kerem bir şey daha fark etti o çip herkeste vardı Amerikalıların kaldığı herkeste? |
|
|
|