Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikaye, işte, öyle

İşte Öyle Bir Hikaye...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Öyle Bir Hikaye...

Kararttım günleri sırayla ayırt etmeden tek tek tüm dikkatimi verdim ölesiye emek harcadımonlar kaçtı ben kovaladımbir kaçış bir yalvarış sesi duydum karanlık gecenin derinliklerinde onlar kaçtı ben kovaladımuzun bir ah gibi derin ama sessiz bir türkü gibi derinden yara açtı hayattek bir soluk gibi sürekli ve yaşamsal bir damla yağmur gibi saf ve şeffafkimse duymadı atılan çığlıkları karanlık gecenin derinliklerinde duyması gereken biri vardı o da yanımızdayken cook uzaklardayditesadüflerle geçiyor hayat derin yaralar açsada kimimiz deNeler için umutlar tükettik oysa ve ne kadar az şey için yeşertmedik onlarıoysa açmaya hazırdılar kurumuş olsada hayallerimizgeçmişle gelecek arasına sıkıştırdık hayalleri ümitlerihepsimizin var sırları ki kimsenin bilmediğikimisi sever söylemez kimisi konuşup dinlenmez kimisi de susar ağlar aldatır kimse bilmezvirane hayatların virane yaşamların hikayesidir buVe bunu sözler bilenlerherkes yaşadığı kadar bilir, görür, duyarunutmayalım geçmişle gelecek arasına sıkıştırdık biz hayallerimizi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com