|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
değişirmukemmel, hayatınız, hikaye, okuyun, yazıyla |
![]() |
Okuyun Belki Bu Yazıyla Hayatınız Değişir...(Mukemmel Bi Hikaye) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Okuyun Belki Bu Yazıyla Hayatınız Değişir...(Mukemmel Bi Hikaye)bu yazıyı sevdiğiniz veya sevmediğiniz herkese gönderin kim bilir belki hersey bu yazıyla değişir ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yazi gerçek bir ask hikayesini anlatmaktadir ve yazilarin hepsi asik delikanlinin günlügünden alinmistir ![]() LİSE 1 ![]() benim en iyi arkadasim” diyordum ![]() ![]() bakip onun benim olmasini istiyordum ![]() ![]() gözle bakmiyordu bunu biliyordum, dersten sonra kalkti ve geçen gün sinifta olmadigi için o günün notlarini istedi ona notlari verirken bana tesekkür etti ve yanagimdan öptü ![]() istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum ![]() ![]() 2 ![]() kalbini kirdigini anlatti, beni evine çagirdi, yalniz kalmak istemedigini söyledi, bende tabiki gittim, koltuga, onun yanina oturdum, güzel gözlerine bakmaya basladim ve onun benim olmasini diledim, 2 saat sonra Drew Barrymore'un bir filmi basladi ve onu izledik filmi izledikten sonra uyumaya karar verdi, bana her sey için tesekkür etti ve yanagimdan öptü ![]() istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum ![]() ![]() Mezuniyet balosundan bir gün önce yanima geldi ve çiktigim çocuk hasta ve partiye gelemeyecek" dedi, benimde çiktigim biri yoktu ve 7 ![]() olmazsa partilere birlikte gidecektik, "en iyi arkadas" olarak ![]() partiye birlikte gittik, o aksam çok güzeldi, her sey yolunda gitti, partiden sonra onu evine kapisinin önüne kadar biraktim, kapinin önünde ona baktim o da bana o güzel gözleriyle gülümseyerek bakti ![]() Onun benim olmasini istiyordum ![]() ![]() bakmiyordu bunu biliyordum, bana "hayatimin en güzel zamanini geçirdigini" söyledi ve yanagimdan öptü ![]() olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum ![]() ![]() haftalar, aylar geçti ve mezuniyet günü geldi çatti ![]() ![]() izledim onun mükemmel vücudunu seyrettim ![]() sahneye çikarken sanki havada süzülen bir melek gibiydi ![]() olmasini istiyordum ![]() ![]() bunu biliyordum ![]() bana sarildi sonra basini omzuma koydu ve "sen benim en iyi arkadasimsin, tesekkürler" deyip yanagimdan öptü ![]() olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum ![]() ![]() yillar geçti ![]() ![]() ![]() ![]() artik evleniyordu, onun "evet, kabul ediyorum" demesini, yeni hayatina girmesini izledim, baska bir adamla evli olarak ![]() istiyordum ![]() ![]() biliyordum ![]() geldin tesekkürler" deyip yanagimdan öptü ![]() istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum ![]() ![]() çabuk geçti ![]() ![]() tabutuna bakiyorum, esyalari toplanirken lise yillarinda yazdigi günlügü ortaya çikti ![]() ![]() şöyleydi ![]() ![]() ![]() ![]() sadece ARKADAS OLARAK İSTEMEDİĞİMİ BİLMESİNİ İSTİYORDUM, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utaniyordum ![]() ![]() ![]() ![]() kaybetmektense sevdiginizi söyleyerek kaybedin ![]() ![]() ![]() düşüncelerinizi bekliyorum ![]() ![]() ![]() gLoBuS_ |
![]() |
![]() |
|