Dünyadaki Melekler... |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dünyadaki Melekler...Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış Bir gün Tanrıya sormuş: * Tanrım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım? * Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek ve gülümseyecek Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın * Pekiiiii İnsanlar bana bir şeyler söylediklerinde, dillerini bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım? * Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek * Peki Tanrım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım? * Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek * Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak? * Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak * Fakat ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm * Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek O sırada Cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulaşır Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar: * Tanrım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adi ne? * Meleğinin adinin önemi yok yavrum, sen onu ANNE diye çağıracaksın |
|