![]() |
Dünyadaki Melekler... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyadaki Melekler...Bir zamanlar dünyaya gelmeye hazırlanan bir bebek varmış ![]() sormuş: * Tanrım, beni yarin dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yasayacağım? * Tüm meleklerin arasından senin için bir tanesini seçtim ![]() bekliyor olacak ve seni koruyacak ![]() gülümseyecek ![]() Böylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksın ![]() * Pekiiiii ![]() ![]() ![]() bilmeden söylenenleri nasıl anlayacağım? * Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel ve tatlı sözcükleri söyleyecek, sana konuşmayı dikkatle ve sevgiyle öğretecek ![]() * Peki Tanrım, ben seninle konuşmak istersem ne yapacağım? * Meleğin sana ellerini açarak bana dua etmeyi de öğretecek ![]() * Dünyada kötü adamlar olduğunu duydum, beni kim koruyacak? * Meleğin seni kendi hayati pahasına dahi olsa daima koruyacak ![]() * Fakat ben, seni bir daha göremeyeceğim için çok üzgünüm ![]() * Meleğin sana sürekli benden söz edecek ve bana gelmenin yollarını sana öğretecek ![]() cennete kadar ulaşır ![]() sorar: * Tanrım eğer simdi gitmek üzereysem lütfen çabuk söyle, benim meleğimin adi ne? * Meleğinin adinin önemi yok yavrum, sen onu ANNE diye çağıracaksın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|