Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkeklerin, hayatta, söylemeyecekleri, şeyler

Erkeklerin Hayatta Söylemeyecekleri Şeyler..

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkeklerin Hayatta Söylemeyecekleri Şeyler..

1 Tamam hayatım, zaten sen her şeyin en doğrusunu düşünürsün,kesin bu konuda da doğru düşünüyorsundur, öyle olsun
2 Her tatilde ilk bizimkilerin yanına gidiyoruz ve en çok orada kalıyoruz Bu sefer de ilk sizinkilere gidelim ve tatilin en az yarısını orada geçirelim, sen de özlemişsindir tabi
3 Çocuğumuz bi’ olsun, senin elini sıcak sudan soğuk suya vurdurmayacağım…
4 Bu hafta da ütüyü ben yapayım, sen sıkılmışsındır yapmaktan
5 Bugün Pazar, tüm hafta evde sıkılmışsındır, gel seni bi’ yerlere çıkarayım, açılırsın
6 Seni seviyorum aşkım
7 Annem seni benden daha çok özlüyormuş, öyle dedi
8 Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor
9 Hadi gel, üstüne başına değişik ve yeni bir şeyler alalım…
10 Sana mutlaka bir ek kart çıkarmalıyız hayatım, ben yanında olmasam da istediğin gibi alışveriş yapabilmelisin…
11 Bebegimiz olursa adini sen koy askim
12 Aaa hayatııım Mutfak parasından artırmana ne gerek var? Sen söyle, ben sana ayriyeten alışveriş parası veririm
13 Daha büyük ekranlı bir televizyon almak kadar saçma bir iş olamaz 55 ekran göstermiyor mu sanki? Değil mi ama?
14 Bulaşıkları bugün benim yıkamamı ister misin?
15 Bu sene tatile gitmesek de onun yerine seni bir aylığına annenlere gönderebilirim Ben işlerim yüzünden çıkamıyorum ama gitmek senin hakkın…
16 sana fazla vakit ayıramıyorum, bu yüzden arkadaşlarımla konuşacağım ve senin daha önemli olduğunu hepsine söyleyeceğim
17 Arabayi birkaç yil daha kullanalim, olmaz mi?
18 Bu aksam yemek yapma tatlım, ben sana ellerimle ve mutfağı hiç kirletmeden hazırlayacağım
19 Her gün sucuklu yumurta yemek zorunda olmamıza bayiliyorum
21 Bebegin mamasını ben yaparim, sen git uyu
22 Annem ve babam bize geleceklermis, haydi kaçalim
23 AAaa… 10 Milyon ne ki? Bu para senin için çok az, al sen şu 50 milyonu…
24 Hayatım giyecek hiçbir şeyin kalmamış, yürü, alışverişe gidiyoruz…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com