Ben Artık Güçlü Olmak İstemiyorum |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Artık Güçlü Olmak İstemiyorum>Ben artik guclu olmak istemiyorum ki , > Tum yasadiklarima ragmen, cektigim acilara ragmen hala guclu >gorunuyorum >Disardan hic kimse ne kadar yorgun, bitkin, belki de caresiz oldugumu >anlamiyor Nasil boyle ayaktayim hala, yalnizken saatlerce aglamama ragmen >kalabalik icinde nasil boyle gulebiliyorum anlayamiyorum Bu iyi gib >gorunse de bazen aci veriyor, cunku yalnizim kalabaliklarda, gulerken >agliyorum, sevmiyorum boyle icimde yasamayi herseyi guclu gorunmek >istemiyorum, kimse inanmiyor benim su sorunum var dedigimde sen >halledersin oluyor cevaplari Sen kalkarsin bununda altindan, guclusun >Degilim iste guclu olmak istemiyorum saatlerce konusmak istiyorum, bu kez >dinleyen degilde, dinlenilen olmak istiyorum agladigimi gorsunler >istiyorum, aglamayi seviyorum, gulmek sIkiyor beni, huznu seviyorum, >mutluluk yoruyor beni Bu kadar yuk fazla artik diye dusunsemde bazen, >kiziyorum kendime sonra, ben uzulmeyi seviyorum galiba Hersey icimde >patlamak zorundami sanki, neden birilerinin yuzune haykiramiyorum >Kavgam kendimle yapiyorum, kendimle agliyorum, kendime kiziyorum, kendime >guluyorum ama bu degil benim istedigim Ben guclu olmak istemiyorum >Problemleri cozenolmak istemiyorum Aciyor yuregim, anlamiyor kimse ben >gucluyum ya bunlari da hallederim Evet hallederim halletmesine de >eksilirim yine, kopar yuregimden parcalar, yorgunum, hemde cok yorgunum >Usuyorum gunesin altinda, ellerim yine soguk, gulumsemem yine buruk, >ustelik sen de yoksun ve bir yanim eksIk >Ben artik guclu gorunmek istemiyorum >Ben hep gulen olmak istemiyorum >Ve bir gun dusersem tutanim sen ol istiyorum >Ben artik guclu gorunmek istemiyorummm alıntıdır |
|