![]() |
Bal Gözlü.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bal Gözlü..biraz uzun ama ben çok sevdim Zamanlardan neydi hatırlamıyorum bir bahar olduğu kesin mutluluklarla geldiğine göre ilkbahar olsa gerek… bal rengiydi gözleri bakınca insanın içinden kaybolacağı kadar derin… ilk defa erkek arkadaşımın işlettiği bir cafede görmüştüm onu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aylar geçti sevgilimle çok mutlu değildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzerinden oldukça uzun zaman geçti arkadaşım artık ondan hiç bahsetmiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bal gözlüyü görmüştüm aylar sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabahlara kadar süren tlf konuşmaları özlem hepsi iç içeydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni bir daha bırakmak mı beni bırakmana izin vermek mi bunu unut derdi hep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra her güzel şeyin bir sonu olur misali aşkımıza nazar değmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi nerde ne yapıyor bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|