Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
damla, değen, izim, olsun, yağmur

Sana Değen Her Damla Yağmur El İzim Olsun

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Belki platonik bir şiir belki gerçektende bir mektup yada belki bir kaç kalem çiziğidir bu yazdıklarım ama: bu gece yine doluyum boğazıma kadar hemde
Hatırlarmısın bilmem ama neye inandıramazsam seni hep: `benim üzerime sewdamızın üzerine yemin et o zaman!` derdin banaEğer doğruysa dediklerim ederdim yeminimi aslanlar gibiAma pembe bir yalan iken korkardım pes ederdim`tamam şaka yaptım` derdimBu yüzdendir ki çoğu kez seni şakalarımla güldüremedimLakin ağlatmadımdaBir rüzgar değseydi saçlarına birden hawalansaydı o telleri siper ederdim bedenimi sanaSana belli etmezdim hani olurya sen bazen bebektin ellerimde bazen hırçın şımarık bir çocuk şımarmayasın diye
Şimdi şımar amaHak ediyorsunBu kadar özleniyorsan eğer; sırf `özleniyorum` diye şımar
Her şey tamamlanacak değildiya bizimkiside yarım kaldıNe ışıksız odalar kaldı seni anlatmadığım ne bir sesli nede bir sessiz harfHerkes biliyor artık seni ve özlediğimiSenin adında olanları saklıyorlar bendenBir dizide bile senin adında karakter warsa izletmiyorlar banaSenin adında bir derman bulsalar onu bile vermeyecekler derdimeAma biliyorum benGördüğüm duyduğum dokunduğum her warlıkta olduğun gibi bende saklı olanlardada sen warsın
Havalar ısındı buralardaBilmiyorum bizim oralar nasıldır?Ama yağmur sık yağar bu mevsimde bizim oralara bilirimIslanayım dersen sırf yaş olmak için atma kendini sokaklarına o şehrinOlmaz aslında ama hani belkiBen geleyim aklına yağmurlarda sana senin için ıslandığımı hatırla diyeSaçına değen her damla yağmurda; el izim olsun(Saçlarını okşayan)
Sitem etmekten yoruldu gönlümVazgeçmelerim bile pes ettiVazgeçemez oldu sewdandanUnutulursan ama bir gün kalemi alıpda onunla konuşmaya dalarsan onun gözlerini hatırlama sakınAğlayamazsın çünkü bir dahaEğer o gözlerde destanlar yazıyorsan boşuna çabalama sen onu unutamazsın
Al işte hadiYine tükenirken harflerim senin tükenmezliğinin ağrısı dinmiyorYıldızlar misali taht kurdukları gökyüzünde gece görünürlerken gündüz görünmezleryaSende öyle oldun bakBaşımız sağolsun dedim kalemime öldürdüm seni bir dahakine diriltmek üzere

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com