![]() |
İşte Yalnızlığın Acıttığı Anlar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Yalnızlığın Acıttığı Anlar..Iste Yalnizligin ACITTIGI Anlar; *aksam yemegini yalniz basina yerken birden anlatmak, paylasmak istedigin binlerce cumle oldugunu ve bu cumlelerin bogazina dizildigini anladigin an ![]() ![]() ![]() *hastalandiginizda bir tas corba pisireniniz yoksa, ameliyata girerken cuzdaninizi hastabakiciya birakip hakkini helal et diyorsaniz yalnizligi iliklerinize kadar hissedebilirsiniz ![]() *arkadaslarla icmek varken, yanliz basina bilgisayarin basinda ictigin an *iceriden nefis yemek kokularinin gelmedigi, hosgeldin oglum/kizim/sevgilim/arkadasim seklinde karsilanmadigin, bir eve adim attiginda ![]() *the doorsdan people are strange sarkisi dinlerken sarkinin sozlerinin kendinize ne kadar uydugunu anladiginiz anlar ![]() *yolda hicbiryere yetisme geregi olmadan yururken, birden yavas yavas yagmur baslar ![]() ![]() ![]() ![]() *etrafinizi deli gibi dagitmaniza ragmen kimselerin size laf soylemedigi, kimselerin o daginiklarinizi toplamadigi anlar ![]() ![]() *digerlerinden olmadigin, biraz daha farkli oldugun icin arkadaslarinin seni terkettigini anladigin anlar ![]() ![]() ![]() *evde saskin bi vaziyette salya sumuk aglarken uzun uzun kimi arasam diye dusundugunuz ve isteginiz gibi bi isim bulamadiginiz zamanlar *istiklalde yalniz basiniza yurudugunuz zaman *is donusu kapiyi anahtarla acip karanlik eve girdiginizde "ben geldim" diyecek kimse olmadiginda ![]() hatta daha beteri, kimse olmadigini bile bile "ben geldim ulan evim, nasil gecti gunun beyav" dediginizde ![]() evle, bilgisayarla, televizyonla, puzzle'la, muzikle, mutfak penceresiyle, otla bokla yuksek sesle konustugunuzda ![]() *elektriklerin kesildigi gecelerde daha net hissedilir ![]() ![]() *bir bayram sabahi, ailece yasayan karsi komsunuzun sizin yalnizliginiza care olsun diye 'istersen gel beraber kahvalti yapalim' cagrisini duydugunuz an *hastayken, nane-limon yapacak, atesinize bakacak, uzerinizi ortecek ve sefkat gosterecek kimsenin olmadigi anlar ![]() *bir elinde sigara digerinde bira, kucagindaki hemstira bakip gulumsedigin anlardir ![]() ![]() *pink floyd - wish you were here i uzaklara dalip dinlerkenki zaman dilimi *evinizde muzik dinlerken sevdiginiz bir sarkinin ciktigi bir anda, gaza gelip bagira bagira sarkiyi soylediginiz ve igrenc sesiniz yuzunden kimseden firca yemeyeceginizi anlayip kedere boguldugunuz andir ![]() *guzel bir yemek yaparsin tek basina yerken haliya bir parca dokulur egilip sorarsin "nasil guzel olmus mu?" iste yalnizligini anladigin an o andir ![]() *televizyondaki sipiker sunumunu bitirip iyi aksamlar dediginde "sanada" diye karsilik verme ihtiyaci duydugun an ![]() *aziz nesin sesler adli siirinde bu anlari cok guzel anlatmistir ![]() ![]() gecenin bir zamani evine gelince kilitte duyuyorsan anahtarin sesini anla ki yalnizsin elektrik dugmesini cevirince cit diye bir ses duyuyorsan anla ki yalnizsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|