![]() |
Bilinç Altinin Anahtari İnsan Olma Kurallari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilinç Altinin Anahtari İnsan Olma Kurallari1- Vücudun senin ![]() ![]() ![]() 2- Hayat denen ve yaşadığın sürece devam eden bir okula kaydoldun ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Hatalar yok yalnızca dersler var ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Dersler öğrenilene dek tekrar edilir ![]() ![]() ![]() 5- Öğrenmek asla bitmez ![]() ![]() 6- ''Orası'' buradan daha iyi bir yer değildir ![]() ![]() ![]() 7- Sensiz ya da seninle ![]() ![]() ![]() 8- Hayatta ne yaptığın tamamen sana bağlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() 9- 4 milyon yıllık bir biyolojik evrim sonucu mükemmel bir beyinle doğdun ![]() ![]() ![]() 10- Bütün bunları unut gitsin ! John SEYMORE, 1997, ENGLAND NLP Practitioner kurs notlarından |
![]() |
![]() |
![]() |
Bilinç Altinin Anahtari İnsan Olma Kurallari |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilinç Altinin Anahtari İnsan Olma Kurallarimorikante tarafından gönderildi ![]() 2- Hayat denen ve yaşadığın sürece devam eden bir okula kaydoldun ![]() ![]() ![]() ![]() bazen ben de dahil olmak üzere ne bilim hiç bişeyden tat almıyorum yada isyan ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ama şurdaki üç beş kelimeden sonra halime şükrediyorum ![]() ![]() hayat bir okul ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|