![]() |
Filistin'e... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filistin'e...Filistin; yetim bir çocuk, dul bir kadın, kimsesiz bir ihtiyardır benim yüreğimde ![]() Çocuk; çoktan unutmuş oyunu,oynamayı, rüyasında oyuncak görmüyor bizim gibi ![]() ![]() ![]() Sapan görüyor,mermi görüyor ve çoktan Rasullah'a kavuşmuş babasını görüyor ![]() Kadın; Mescid-i Aksa'nın kanla yıkanmış duvarına yaslanıp göklere dikiyor gözlerini ![]() ![]() ![]() Bir damla yaş düşüyor toprağa gözbebeklerinden Toprağa değer değmez, bir Fırat oluyor, bir Nil oluyor, boğmak için Fİravun'u Firavun'ları, Ve ihtiyar; kimi var idiyse şu dünyada hepsini ama hepsini oğlunu,eşini,kardeşini, namaz kılarken Mescid-i Aksa'da Şehit etmiş, kudurmuş köpekler gibi saldıran Yahudi askerleri ![]() ![]() ![]() İhtiyar sessiz, ihtiyar kimsesiz, Allah'ın huzurunda ![]() Ya Gençler; onlar cephedeler ![]() Dağıtmak için kabus gibi çöken kara bulutları ![]() Kalplerinde şehadet arzusu ellerinde bir taş ordusu gözlerinde alev gibi bir haber dillerinde -tekbir- ALLAHÜ EKBER |
![]() |
![]() |
![]() |
Filistin'e... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Filistin'e...allah razı olsun kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filistine yardımlarınız bekliyoruz kardeşlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YA RABBİ! ÇEÇENİSTANDA-FİLİSTİN-AFGANİSTANDA-ELİTREDE EV TÜM MÜSLÜMAN ÜLKELERDEKİ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME YARDIM ET ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|