Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benliğin, idam, itirafı, mahkumu

İdam Mahkumu Bir Benliğin İtirafı..

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İdam Mahkumu Bir Benliğin İtirafı..

İdam mahkumu bir benliğin itirafı

Nisyanın ellerine bıraktığım latifelerim gaybi bir iç basınçla varlığını hatırlatıyor…
Köşede kalmışlığın unutulmuşluğun bastırılmışlığın verdiği ızdırapla en derinlerden sesleniyor bana İlk başlarda ona ikram edilen nezih ve ala makamın elinden hunharca alınırken yaşadığı haksızlığı ilan ediyor
Külli kanunlara itaatsizliğimin neticesinde; maruz kaldığı ızdırari halin hitamını talep ediyor
Burada bir hukuk var Söz konusu bir mağduriyet üzeri örtbas edilmiş bir dava var
Sanık ben; duruyorum öylece ayaktatedirgin hisli Karşı tarafta benden muzdarip kırgın istidatların latifelerin hassaların iç çekişleri var
O anda çok perişan ve suçlu hissediyorum kendimi
Her latifeme şuurlu şuursuz verdiğim zarar vurduğum darbe misline katlanarak hızla geriye dönüyor
Murad-ı İlahi olan en Ahsen mertebeye yol alan latifelerin gayet’ül gayesine engel teşkil eden benliğim bu kez gerçek bir pişmanlığı hissediyor dem ve damarlarıma kadar
Sadece kendi alçak hazları için safi tertemiz ve alicenab hukuklara tecavüzünün nedametiyle hemhal oluyor…
Alçak gönüllülükle itiraf edilen suçlar ve pişmanlıklar; karşı tarafın re’fet’i şefkatini celbediyor Haklılar ulvi bir kararla davalarından vazgeçiyorlar
Deni benliği taciz ettiği haklara özrünü beyan edip bir bir afvını istirham ediyor
Artık onun yanı başında uzun bir müddet refakat edeceği yegane arkadaşı vicdan yangını var Ve şimdi benliğim; kırık bir kalple ali bir vicdanla kararlı bir şevkle terakki vadilerinde istikamet ediyor…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com