Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gümüş, kase

Gümüş Kase...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gümüş Kase...

MEHMET İLE HANDAN,ÖĞRENCİDİRLER VE AYNI EVİ PAYLAŞMAKTADIRLAR
BİRGÜN HANDAN VE MEHMET, MEHMETİN ANNESİNİ YEMEĞE DAVET EDERMEHMETİN ANNESİ YEMEK SÜRESİNCE HANDANI UZUN UZUN SÜZER VE ASLINDA HANDANIN ÇOK ALIMLI VE GÜZEL BİR KIZ OLDUĞUNU,ACABA ARALARINDA EV ARKADAŞLIĞINDAN İLERİ BİR BOYUTTA BİR İLİŞKİNİN MEVCUT OLUP OLMADIĞINI MERAK EDER
AKLINI OKUMUŞCASINA MEHMET ANNESİNE DER Kİ:
-NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİYORUM AMA, EMİN OL KİSADECE EV ARKADAŞIYIZ,BUNDAN ÖTESİ YOK
AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA MEHMETİN ANNESİ EVİNE DÖNER ARADAN 1-2 GÜN GEÇER VE HANDAN DER Kİ:
-MEHMET ANNEN BİZE YEMEĞE GELDİĞİNDEN BERİ GÜMÜŞ ÇORBA KASESİNİ BULAMIYORUM
MEHMET:
-ANNEMİN ALMIŞ OLDUĞUNU TAHMİN ETMİYORUM AMA,BEN YİNEDE KENDİSİNE BİR MAİL ATAYIM
ANNECİĞİM GÜMÜŞ ÇORBA KASESİNİ SEN ALDIN DEMİORUM AMA ALMADIN DA DEMİORUMFAKAT KONU ŞU KİSEN BİZE YEMEĞE GELDİĞİNDEN BERİ GÜMÜŞ ÇORBA KASESİ KAYIPOĞLUN MEHMET
1 HAFTA SONRA ANNESİNDEN CEVAP GELİR:
SEVGİLİ OĞLUM,HANDANLA BİRLİKTE OLUYORSUN DEMİORUM AMA BİRLİKTE OLMUYORSUNDA DEMİORUM FAKAT KONU ŞU Kİ HANDAN KENDİ YATAĞINDA YATIYOR OLSAYDI GÜMÜŞ ÇORBA KASESİNİ ÇOKTAN BULMUŞ OLURDUSEVGİLER, ANNEN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com