![]() |
Birlikte Yaşlansak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birlikte YaşlansakSEVDİĞİM İLE YAŞAMAK İSTİYORUM Sevdiğimle Yaşlanmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum ![]() kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum ![]() Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım ![]() Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı ![]() omuzlarında ağlamalıyız ![]() Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız ![]() Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi ![]() Böylece yaşamalıyız işte ![]() Sonra çocuğumuz olmalı,düşünsene senin ve benim olan bir canlı ![]() ağladıkça sırayla susturmalıyız ![]() Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek almalıyım sıranı ![]() Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın ![]() Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız ![]() Zaman su gibi akıp giderken,her şey yaşanmış bir hayatımız olmalı ![]() Her Şeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden Mutluda olsa, kötüde olsa,yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı ![]() Saçlara düşünce aklar, yada gidince aklar,çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden ![]() Kavgasız, her sabah cinayetle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz ![]() Geceleri balkonda denizi seyredip,sandalyelerimizde sallanmalıyız ![]() Eve gelip benden kahve istemelisin ![]() Çocuklar gelmeli ziyaretimize, geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız ![]() Ben, ´Aşkım´ demeliyim sana, sende ´Hayatım´ ![]() Öyle sevmelisin ki beni bu yazdıklarım korkutmamalı seni ![]() Tebessümler açtırmalı yüzünde ![]() Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde ![]() Birbirimizi sevmenin gururu olmalı her şey de ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|