Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
milyarder, ukala

Ukala Milyarder :)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ukala Milyarder :)

Kim 500 Milyar İster'in Amerikan Versiyonunda bir yarışmacı çok rahat bir şekilde 14 soruya kadar gelir

Sunucu ve konuklar adamın bu kadar rahat davranmasını zor, kolay demeden soruları cevaplamasını ve ukala tavırlarından rahatsız olurlar 14 soruyuda bildikten sonra sıra 15 son soruya gelir 15soru oldukça zor yani

hakkını veren bir sorudur Bizimki bu sefer uzun düşünür Sunucu onun bu durumunu adeta bıyık altından gülerek karşılar ve adam kararını verir
Yarışmacı -Telefon jokerini kullanmak istiyorum der
Sunucu -Kimi aramak istiyorsunuz?
Yarışmacı -BabamıBabamı aramak istiyorum
telefon çalar
Sunucu - Tom'lamı görüşüyurum
Baba - Evet buyurun
Sunucu durumu anlatır ve soruyu sorması için sözü yarışmacıya bırakır
30 saniye dolarken
Yarışmacı: Babacım aslında gerçekten yardımına ihtiyacım yok sadece milyoner oldum ve bunu ilk senin duymanı istedim der!!! ve 15 soruyu da bilir ve parayı alır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com