![]() |
Canım Yanıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canım YanıyorKendimi bildim bileli sevmiştim onu dile kolay beraberce ve sevdayla büyümüştük ![]() ![]() ![]() O da sevmişti yada ben öyle sanmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa biliyorduk sevdiğimizi ve aşık olduğumuzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an düşünüyorumda niye bekledik diye niye bu kadar uzattık diye ![]() ![]() ![]() Fakat işte kadermiş bu hep dünya meşgaleleriyle oyalandık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nazara geldiniz dediler bir fırsat daha verin birbirinize dediler daha nice şeyler söyledilerde söylediler ![]() ![]() ![]() Üniversitedeydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat herhalde çok büyük konuştuk ayrılığı düşünmeyen bizler ayrılık acısıyla yandık kavrulduk ![]() ![]() ![]() Ben çok güzelde bir iş bulmuştum o da okulu bitirmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kader ağlarını tam nikah tarihi günü verileceğinde örmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok üzüldüm unutmak istedim onu ve herşeyi ama olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha çok düşünüyordum onu bu sıralarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akrabalardan haber alıyordum onun hakkında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine yıkıldım hayatım darmadağın olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün uçurumdan düşerken uçurumun kenarındaki bir dala son anda tutundum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi nerde bir sevgililer görsem sarmaş dolaş birbirine yine gözlerim yaşlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ağlıyorum şimdi olan oldu ayrıldık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sildim tüm dünyamdan aşkı ve sevgiyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|