Canım Yanıyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Canım YanıyorKendimi bildim bileli sevmiştim onu dile kolay beraberce ve sevdayla büyümüştük ![]() ![]() ![]() O da sevmişti yada ben öyle sanmıştım ![]() ![]() Hep beraberdik yirmikusur yıl ve karar verilmişti sadece resmiyeti belgeleyen imzalar atılacaktı mutlulukla ve mutlu bir günde![]() ![]() Ama karardı dünyamız kötü bir ayrılıkla![]() ![]() Aşkımızı zar zor söylemiştik oysa birbirimize![]() ![]() Fakat kolay olmuştu ve kolay alınmıştı ayrılık kararı![]() ![]() Oysa biliyorduk sevdiğimizi ve aşık olduğumuzu ![]() ![]() Ve herkes biliyor görüyordu birbirimize çok yakıştığımızı![]() ![]() Soruyorlardı her zaman siz evlimisiniz diye![]() ![]() Cevap veriyorduk hep gibi diye![]() ![]() Büyüklerimiz treni kaçırmayın fırsatı varken uzatmayın diye nasihatlar veriyorlardı![]() ![]() ![]() ![]() Şu an düşünüyorumda niye bekledik diye niye bu kadar uzattık diye ![]() ![]() ![]() Fakat işte kadermiş bu hep dünya meşgaleleriyle oyalandık ![]() ![]() Dedik ya çok geç birbirimize açılmıştık Halbuki ilkokul birden beri hem sıra hem sınıf arkadaşıydık![]() ![]() Bütün yollarımızı kader birleştiriyordu oysa bizler yanıldık ve kader ağlarını ördü![]() ![]() Kahretsin işte sonunda ayrıldık![]() ![]() ![]() Nazara geldiniz dediler bir fırsat daha verin birbirinize dediler daha nice şeyler söyledilerde söylediler ![]() ![]() ![]() Üniversitedeydik ![]() ![]() İlk ayrılık orda olmuştu Benim askerlik sorunum vardı Okulu bitirmeden askerliğe gitmeye karar vermiştim ve o kararıda birlikte almıştık en kısa zamanda tekrar buluşmak için![]() ![]() Tek ayrılığımız bu olacaktı![]() ![]() Ama tekrar kavuşacaktık bir daha ayrılmamak üzere![]() ![]() Oysa ayrılık yoktu hesabımızda![]() ![]() Ölüm bile ayıramaz ikimizide diyorduk![]() ![]() Yeminler ediyorduk ayrılığın adını birdaha ağzımıza almayacağız diye![]() ![]() Mutluydukgülüyorduk ve hep mutlu olmayı diliyorduk![]() ![]() Fakat herhalde çok büyük konuştuk ayrılığı düşünmeyen bizler ayrılık acısıyla yandık kavrulduk ![]() ![]() ![]() Ben çok güzelde bir iş bulmuştum o da okulu bitirmişti Artık önümüzde sorunda kalmamıştı Nişan yapılmıştı![]() ![]() Biz daha mutluyduk Ben tekrar okula kayıt yaptırmış son iki seneyide okuyup üniversiteyi bitirmek istiyordum![]() ![]() ![]() Kader ağlarını tam nikah tarihi günü verileceğinde örmüştü Sebepsiz bir olay yüzünden ayrıldık Ben dayanamadım zaten ayrılmayıda istememiştim Hep yalvardım peşi sıra ama![]() ![]() O aşık ve beni seven sevgilim yoktu bir anda kaybolmuştu sanki![]() ![]() Ben ısrar etdim o hep tersledi olmadı dedi ayrıldık tekrar denemek luzümsuz dedi![]() ![]() Dedi ama hiçbir şekilde ayrılma nedenimizi demedi söylemedi![]() ![]() ![]() Çok üzüldüm unutmak istedim onu ve herşeyi ama olmadı ![]() ![]() Zamana bırak herderdin ilacı zamandır dediler![]() ![]() Fakat bu ilaç bana fayda etmedi![]() ![]() Düşenin dostu olmazmış dercesine bir tekme daha yedim hayattan![]() ![]() Derdim azdı güya dertlerime bir dert daha ekledim![]() ![]() Kriz vurmuştu ve ben işsiz kalmıştım![]() ![]() ![]() Daha çok düşünüyordum onu bu sıralarda Bir fırsatmı diyeyim yoksa kaderin bir oyunumu? Gurbet yolu gözüktü bana iş bulmuştum Almanya`da![]() ![]() Gurbetçilerin diliyle acı vatan Alamanya`da![]() ![]() Berlin`de bir otelde görevliydim artık Gurbet acısı ve zaman yaşamayı öğretiyordu zorla ama unutmayı asla![]() ![]() ![]() Akrabalardan haber alıyordum onun hakkında Ayrılmamızdan kısa bir zaman sonrasında![]() ![]() Evleneceğini duydum bir başkasıyla![]() ![]() ![]() Yine yıkıldım hayatım darmadağın olmuştu ![]() ![]() İnsanlara ve kendime güvenim kalmamıştı Ağlamaktan gülemiyordum gülmeyi unutmuştum Ölümü düşünmekten başka birşey yapamıyordum![]() ![]() ![]() Bir gün uçurumdan düşerken uçurumun kenarındaki bir dala son anda tutundum ![]() ![]() Dualar etdim Allah`a acılarım ve sıkıntılarım hafifledi ama asla ve asla onu unutamadım![]() ![]() ![]() Şimdi nerde bir sevgililer görsem sarmaş dolaş birbirine yine gözlerim yaşlı ![]() ![]() Bir bana ağlıyorum bir onlara![]() ![]() Çünkü artık ben anladım Sonsuz sevdalar bile yalanmış![]() ![]() Aşk sadece ve sadece bir ızdırapmış![]() ![]() ![]() Ben ağlıyorum şimdi olan oldu ayrıldık O başka birisiyle evleniyor şimdi kararını vermiş Ama içimde bir düşünce işte ben mutsuzum ya pekala o mutlumu veya mutlu olacak mı? Bana sormayın ben verdim cevabımı bende mutluluğun m`si bile kalması artık![]() ![]() ![]() Şimdi sildim tüm dünyamdan aşkı ve sevgiyi ![]() ![]() Acılar benim tek sırdaşım şimdi![]() ![]() ![]() |
|
|
|