![]() |
Kalbindeki Peri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbindeki PeriGüzellik çok yakınında bile olsa onu görememek en büyük çirkinliktir ![]() İşte bu gerçek Bulut’un hiç bilemediği bir gerçekti ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün Bulut odasında ağlarken küçük bir peri beliriverdi yanı başında ![]() ![]() ![]() Peri; —Merhaba Bulut ![]() ![]() —Aman tanrım ![]() —Evet, Bulut bu benim görevim ![]() —Güzel peri lütfen beni güzel bir kız yap ![]() ![]() ![]() —Peki, ama bir şartım var ![]() —Nedir o? —Çevrendeki insanlar seni çok güzel görecekler ![]() ![]() ![]() ![]() —Zaten aynaya her baktığımda çirkin biri gördüğüm için kabul ediyorum ![]() Buğulu bir camdan izlemeyi isterdi hayatı Bulut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah uyandığında Bulut aynaya bakmadan sokağa çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birden peri beliriverdi ![]() ![]() —Lütfen lütfen peri bana yardım et ![]() ![]() ![]() —Neden istiyorsun bunu? Senin istediğin insanların seni güzel görmesi değil miydi? —Öyleydi ama artık kendimden nefret etmeye başladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() —Bulut ben senin içindeki güzelliği fark ettirmek için buradayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dedi ve birden kayboluverdi ![]() Bulut almıştı dersini ve gerçek güzelliği yakalayabilmek için hep iyilik yaptı ![]() ![]() Alintidir |
![]() |
![]() |
|