![]() |
Dünyanın En Mutlu Çifti Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Mutlu Çifti KimdirCevap: Adem ile Havva ![]() ![]() ![]() Çünkü; 1) Hiçbir zaman Adem'in de Havva'nın da kaynanası olmadı ![]() ![]() ![]() 2) Hiçbir zaman Adem de, Havva da aldatılmaktan korkmadı ![]() ![]() ![]() 3) Hiçbir zaman Adem eşinin lezbiyen, Havva da eşinin homoseksüel olmasından şüphelenmedi ![]() ![]() ![]() 4)Hiçbir zaman Adem: "Arkadaşlarımla maç yapmaya gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 5) Hiçbir zaman Havva kız arkadaşlarını eve toplayıp akşama kadar dedikodu yapamadı ![]() ![]() ![]() 6) Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip,gecenin bir köründe eve sarhoş gelemedi ![]() ![]() ![]() 7) Havva hiçbir kavgadan sonra "Ben annemin evine gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 8) Adem hiç uzun iş görüşmeleri için yurtdışına gidemedi ![]() ![]() 9)Aralarında hiçbir zaman yemek az pişmiş, çok pişmiş diye kavga çıkmadı ![]() ![]() ![]() ![]() 10) Havva hiçbir zaman kuaförüne gidip, saatlerce Adem'i bekletemedi ![]() ![]() ![]() ![]() 11) Hiçbir zaman Sevgililer Günü'nü unutmaktan doğan kavgalar çıkmadı ![]() ![]() ![]() 12) Hiçbir zaman birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadılar ![]() ![]() ![]() 13) Randevulara gecikince trafiği bahane edemediler ![]() ![]() ![]() 14) Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartışamadılar ![]() ![]() ![]() 15) Hiçbir zaman Adem yatınca çocuğun babası kim diye uykusuzluk çekmedi ![]() ![]() ![]() ![]() 16) Kolesterol diye sorunları olmadığı için ve başka alternatifleri bulunmadığı için birbirleri için en en çekiciydiler ![]() 17) Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarını davet etme gibi bir ihtimalleri olmadı ![]() ![]() ![]() 18) Hiçbir zaman siyaset-politika konusunda dil,din, ırk tartışmasına giremediler ![]() ![]() ![]() 19) Hiçbir zaman, her ikisi de başkalarına kızıp,sinirlerini birbirlerinden çıkaramadılar ![]() ![]() ![]() 20) Adem hiçbir zaman kahveye takılıp, Havva'yı yalnız bırakmadı ![]() ![]() ![]() 21) Havva hiçbir zaman kıyafeti ile Adem'i çileden çıkartamadı ![]() ![]() ![]() 22) Adem hiçbir zaman, "Kol düğmelerim nerede?" diye Havva'ya bağıramadı? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|