Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dell, gidiyor, kapağı, kısıntıya, masaüstü, teksas, tesisini, üretim

Dell Kısıntıya Gidiyor, Teksas Masaüstü Üretim Tesisini Kapadı.

Eski 04-09-2008   #1
djdem

Dell Kısıntıya Gidiyor, Teksas Masaüstü Üretim Tesisini Kapadı.

Dell; masrafları kısmak için Austin, Teksas’daki masaüstü üretim tesisini kapadı ve 8800 kişiyi işten çıkarmayı planlıyor Austin tesisinin yerini yine Austin’de başka ufak bir tesis aldı Dell, burada ‘sipariş üzerine yapma’ stratejisi gütmeye kararlı gözüküyor
Hala lojistik ve düşük maliyetli üretim konusunda lider konumunda olmasına rağmen Dell, Pazar payının erimeye başladığını 2005’de farketmişti Bunun sebebi birçok nedenin yanısıra esas olarak kötü müşteri hizmetiydi Dell, şimdi HP’nin arkasından iki numarayı alıyor
Dell, ayrıca çalışan sayısını düşürmeyi planladığı söylentilerini de doğruladı Şimdiye kadar 3200 kişiyi işten çıkarn firmada bu rakamın 8800 kişiyi bulması bekleniyor… Şirket toplam olarak masrafları senede ortalama 3 milyar Dolar olarak düşürmeyi planlıyor

nO sEvGiLi No dıRdıR
onLine şamaTa onLine gıRgıR

ORTAMIN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ TARZIMIZ İÇİN ÖLÜR ŞEKLİMİZ İÇİN YAŞARIZ!!!…
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com