Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitme, kalarak, seninle, vakti

Seninle Kalarak Gitme Vakti

Eski 04-09-2008   #1
gülgüzeli

Gurbetler biriktiriyorum kan revan yüreğimde

Yalnızlık suskun ve sensiz kuşatıyor her yanıBir kez olsun ben olmak istiyorum oyunu bozanBir kez olsun ben olmak istiyorum gidenHıçkırıklarımı yutkunduğum gecede,gecelerde bir kez olsun ben olmak istiyorum başını eğmeyen ve ardına bakmayanVe bir kez daha vazgeçiyorum gelmektenAma şimdi geceÇayıma hüzün karıştı,sevmek daha çok ağrıttı yüreğimiSesim yetişmedi sana,sustumHayatıma bir seni ekledimSen yokluğunla çoğalırken günlerimde,ben beceriksizce sana yürüdümSesim yetişmedi sanaBen sana yenilmek için sevdim seniHayallerime yakıştığın için sevdimAma artık gitme vaktiDuymadığın sesimi sana emanet ederek,acılarıma yokluğunu ekleyerek ve nereye gidersem gideyim

Duam olup kalacaksınSevdikçe çoğalacaksın yokluğunla içimdeKızma bana sitemkar yazıyorum diyeKüskünlüğüm inan sana değil
Söz dinletemiyorum duygularıma,yüreğime
Saatler seni sen geçmiyorSelamını getirmiyor rüzgarın nefesiYollar yolumu sana bağlamıyorSen bırakma beniŞimdi sen bana beni ne kadar çok sevdiğini anlatGerçek-yalan farketmezGiderken bunu duymak yaşatır beni ancakSon iyiliğin olsun banaYada sus ve git benden;ardına bakmadanDüşlerimde son bahar artığı ümit ilmekleriyle,umutsuz özlemlerin terkisindeki çığlıklarımla,yağmur damlayan ellerimle,topladığım tüm güneşleri getiririm belki sanaSeni görmelere yanarken içim,seni bir daha göremeyeceğimi biliyorum,gölgesinde seni sevmişliğim olan bu şehirde

Her yalnız kalışımda,gece bana,ben geceye yoldaşlık eder;gece kelimelerimi hırpalar,kelime kelime kelimesizliğe düşürür beniAklıma gözlerin düşer,susarak çağırırım seni ben
Hasretle,aşkla ben iyi olurum
Sen kendine iyi bak YaGMuR

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com