![]() |
Küçük Bir Eve Taşınıyorum Ne Yapmam Gerek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Küçük Bir Eve Taşınıyorum Ne Yapmam GerekKüçük bir eve taşınıyorum ne yapmam gerek Şuan geniş ve ferah bir evde oturuyor olabilirsiniz ![]() ![]() - Duvarlara tablo yerine aynalar asın - Cam aksesuarlara ağırlık verin - Duvarlarınızı açık renklere boyayın - Gerçekten ihtiyacınız olmayan her şeyden kurtulun - Mutfak dolabında iki tane bulundurduğunuz limon sıkacağı ya da rendenin tekinden bile kurtulun! - Yarısına kadar kullanılmış şampuan ya da asetonları bile birleştirmeyi alışkanlık haline getirin! - Fazla battaniye ve çarşaf takımı gibi dolaplara sığmayan eşyaları temiz kutulara yerleştirip yatağın altında saklayın - Bir misafir odasına sahip olmak yerine şişme bir yatak alın ve misafir geldiğinde şişirmek üzere bir dolapta bulundurun ![]() - Daha sıcak bir görünüm için mobilyalarınızı da küçük seçin Çift düşünün! Çift işlevli eşyalar tercih edin ![]() ![]() ![]() Gerçekten tertipli ve düzenli olmak size çok yer kazandırır! Fiziksel ve ruhsal ihtiyaçlarınız hariç ekstra hiçbir eşyayı saklamayın ve biriktirmeyin ![]() ![]() Kapalı dolaplar küçük evleri daha toplu gösterir ![]() ![]() ![]() Test edin! Acımasız ama bir o kadar da işe yarayan bu testi tüm eşyalarınıza uygulayın: 1) Eğer son bir yıldır kullanmadıysanız bir daha kullanmayacaksınız demektir! 2) Eğer üzerinize uymuyorsa bir daha muhtemelen asla uymayacaktır! 3) Eğer aynı objeden iki tane varsa en sevdiğiniz tutun ![]() |
![]() |
![]() |
|