Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basarili, olmak

Basarili Olmak

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Basarili Olmak

Güzel olaylari güzel düsüncelerle kendinize cekebilirsiniz
Bu nedenle, positiv düsünmek cok önemli Daima olumlu düsünün:

örnegin, sinava girerken, is görüsmesi cemberinde, vb gibi hususlarda, sadece olumlu düsünmek, sizin özgüveninizi arttirir, ve baslarda zorlansanizda, zamanla positiv düsünmeye alisir, bu düsünceler neticesinde, korku ve heyecandan arinirsiniz
Özgüvenle attiginiz adimlar ise sadece basariyla sonuclar, aksi taktirde gelisse bile, onunda olumlu yanlarini düsünerek, basarisizliginizi basarisizlik olarak degildesu sekilde yorumlarsaniz "HENÜZ basaramadim", ruhunuzu büyük bir sIkinti ve mutsuzlugun getirecegi yan etkilerden korursunuz

Yan etkiler ise bunalim, stress, özgüven endiselerivs

Unutmayin, hayatta herseyi basarmak mümkündür

Her sabah aynaya bakarak, kendinize hayatta olmak istediklerinizi kendinize beser defa seslice söyleyin
örnegin: ben basarili, zeki, dürüstvs bir insanim!
Zamanla suuraltiniz, her sabah tekrarladiginiz kelimeleri kayit edecektir ve sizde kendinizi olmak istediginiz gibi hissetmeye baslayacak, zamanlada olacaksinizdir

Nedenmi? Cünki insan kendini nasil hissederse, etrafinada öyle görünür Eger kendinizi basarili hissediyorsanizozaman etrafinizdakilerede basarili görüneceksinizdirkendinizi basarili hissettiginiz icin, basarilar elde edeceksiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com