![]() |
Bunları Biliyormuydunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
seçkin60
|
![]() Bunları Biliyormuydunuz?BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ? Dünyada her dakika iki tane düşük şiddette deprem olmaktadır ![]() Rusya'nın dörtte biri ormanlarla kaplıdır ![]() Tarih boyunca yeryüzünde bulunan altın 200 kat daha fazlası okyanuslarda bulunmaktadır ![]() Köpeklerin ter bezleri ayaklarındadır ![]() Salatalığın yüzde 96'sı sudur ![]() Bir kilo limonda bir kilo çilekten daha fazla şeker vardır ![]() Peru'da hiç umumi tuvalet yoktur ![]() Timsahlar renk körüdür ![]() Tarantulalar iki buçuk yıl yiyeceksiz yaşayabilirler ![]() Havuca rengini karoten verir ![]() İnciler sirkede erir ![]() Venüs saat yönünde dönen tek gezegendir ![]() Sümüklüböceklerin dört tane burnu vardır ![]() Elektrikli sandalye İsac Edison tarafından icat edilmiştir ![]() Hapşırdığımız zaman, kalbimiz de dahil olmak üzere bütün vücut fonksiyonlarımız bir an için durur ![]() ![]() ![]() Çocuklar baharda daha fazla büyüyor ![]() Bir devekuşunun gözü beyninden büyüktür ![]() Bir timsahın gözlerinin arasındaki mesafe, ayaklarının büyüklüğüne eşittir ![]() Bukalemunların dilleri, vücutlarından iki kat daha uzundur ![]() Sahra Çölündeki Tidikelt kasabasına on yıl boyunca hiç yağmur yağmamıştır ![]() Yataktan düşerek ölme olasılığı iki milyonda birdir ![]() Kadınlar erkeklere oranla, iki kat daha fazla göz kırpar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz? |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?Bir kilo limonda bir kilo çilekten daha fazla şeker vardır ![]() Bunu bilmiyordum şaşırdım:Green_Colorz_PDT_44 Bilgiler için teşekkür ederim seçkin60:)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
jasmine
|
![]() Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?paylaşımın için tşkler seçkin 60
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seçkin60
|
![]() Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?Asıl yorum yazdığınız için ben teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
seyito
|
![]() Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?Sümüklüböceklerin dört tane burnu vardır vallaha bende bunu bilmiyordum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?ilginç bilgiler için teşekkürler:56:58
![]() |
|