Bunları Biliyormuydunuz? |
|
|
#1 |
|
seçkin60
|
Bunları Biliyormuydunuz?BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ? Dünyada her dakika iki tane düşük şiddette deprem olmaktadır Rusya'nın dörtte biri ormanlarla kaplıdır Tarih boyunca yeryüzünde bulunan altın 200 kat daha fazlası okyanuslarda bulunmaktadır ![]() Köpeklerin ter bezleri ayaklarındadır ![]() Salatalığın yüzde 96'sı sudur ![]() Bir kilo limonda bir kilo çilekten daha fazla şeker vardır ![]() Peru'da hiç umumi tuvalet yoktur ![]() Timsahlar renk körüdür ![]() Tarantulalar iki buçuk yıl yiyeceksiz yaşayabilirler ![]() Havuca rengini karoten verir ![]() İnciler sirkede erir ![]() Venüs saat yönünde dönen tek gezegendir ![]() Sümüklüböceklerin dört tane burnu vardır ![]() Elektrikli sandalye İsac Edison tarafından icat edilmiştir ![]() Hapşırdığımız zaman, kalbimiz de dahil olmak üzere bütün vücut fonksiyonlarımız bir an için durur ![]() ![]() ![]() Çocuklar baharda daha fazla büyüyor ![]() Bir devekuşunun gözü beyninden büyüktür ![]() Bir timsahın gözlerinin arasındaki mesafe, ayaklarının büyüklüğüne eşittir ![]() Bukalemunların dilleri, vücutlarından iki kat daha uzundur ![]() Sahra Çölündeki Tidikelt kasabasına on yıl boyunca hiç yağmur yağmamıştır ![]() Yataktan düşerek ölme olasılığı iki milyonda birdir ![]() Kadınlar erkeklere oranla, iki kat daha fazla göz kırpar
|
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz? |
|
|
#2 |
|
suskun
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?Bir kilo limonda bir kilo çilekten daha fazla şeker vardır ![]() Bunu bilmiyordum şaşırdım:Green_Colorz_PDT_44 Bilgiler için teşekkür ederim seçkin60:)
|
|
#3 |
|
jasmine
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?paylaşımın için tşkler seçkin 60
|
|
#4 |
|
seçkin60
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?Asıl yorum yazdığınız için ben teşekkür ederim |
|
|
|
#5 |
|
seyito
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?Sümüklüböceklerin dört tane burnu vardır vallaha bende bunu bilmiyordum |
|
|
|
#7 |
|
mesanihta
|
Cevap : Bunları Biliyormuydunuz?ilginç bilgiler için teşekkürler:56:58
|
|