![]() |
Kadını kim öldürdü??? |
![]() |
![]() |
#1 |
mesanihta
|
![]() Kadını kim öldürdü???soru 2:kadın aşırı derecede zengin bir kraliçenin kızıdır ![]() evinde hizmetçisi,bahçivanı,şöförü,aşçısı ve kendine özel bar bölümü için barmeni bile var düşünün artık ![]() kadn yağmurlu birgün şöförüyle alışverişe gidiyor döndüğünde hiçbirşey yemeden direk odasına çıkıyor ![]() ![]() Hizmetçiye soruyor? Dün nerdydiniz? Hizmetçi : Bütün gün Etrafı topladım Sonrada akşam yorgn argın evime gittim ![]() Şöföre Soruyor : Dün nerdeydiniz? Bütün gün hanımla alışverişteydik gelince ben direk evime gitim diyor ![]() Bahçivana soruyor : Dün nerdeydiniz ? Bahçivanda bütün gün bahçedeki çileklerle uğraştım Gübresi suyu falan uzun işler bunlar biliyorsunuz çok çiçek var ![]() ![]() ![]() Aşçıya soruyor: Dün nerdeydiniz? Sormayın beyefendi 15 adet yemek yaptıktan sonra bir taksiye atladım ve evimin yolunu tutum ![]() Barmene soruyor : Dün nerdeydiniz? Barı temizledim içkileri yeniledim Depoyu düzeltim diyor ![]() Dedektifler Kararsz Kim öldrdü acaba diye düşünüyor ![]() Soru şu : Kadını kim öldürdü ?
![]() |
![]() |
Cevap : Kadını kim öldürdü??? |
![]() |
![]() |
#2 |
stormq
|
![]() Cevap : Kadını kim öldürdü???bence bahçıvan katil, zaten yağmur yağıyor o gün sulamayla işi olamaz heralde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kiraz
|
![]() Cevap : Kadını kim öldürdü???bencede katil çünkü o gn hawa yağmurluymuş sulamaya gerek yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Kadını kim öldürdü???bence şöför öldürdü çünkü btün gün hanımla alışverişteydik dio |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Kadını kim öldürdü???bence katil aşçı çünkü 15 adet yemek yaptım diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Kadını kim öldürdü???bence bütün işçiler bıktılar bu kadının zülmünden anlaştılar ![]() ![]() ![]() ![]() yada eceliyle ölmüştür ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kadını kim öldürdü???bunda hiç ipucu yokki
|