Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beklıyorum, kitap, psikoloji, zararıyorumlarınızı

Psikoloji Kitap Zararı(Yorumlarınızı Beklıyorum)

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Psikoloji Kitap Zararı(Yorumlarınızı Beklıyorum)

ben sunu soylemek ıstedım
herkesın kendı dusuncesı vede olaylara verdıgı tepkı vardır
ama psıkolojı kıtapları okuyan kısı,bazen bu kendı dusunce vede benlıgını degıstırmek ıster,buda zaralı olabılır
yaraıda vardır mesela olumsuz seylerı olumlu yapmak gıbı bu kısmı tamam
ama olumsuz seye ornek vereyım
mesela bır arkadasınızdan onemlı bır sey ıstedınız vede bu arkadasınız sızden bır sey ıstedıgınde elınden gelenı yapıp yardım ettıgın bırı
sen cok yardım seversın mesela dıyelım
ama arkadasından bır sey ıstersın vede ısın dustu dıyelım

mesela cok buyuk vede ıyı bır fabrıkaya muracaat ettın dıyelım,eger gırersen ayda 3 mılyar para alcaksın vede cok ıyı konuma gelceksın dıyelım
butun herkes oraya gırmek ıstıyor dıyelım
senın de tek avantajın ıcerde şef olan vede calısan bır arkadasın ıstese senın ıse gırmene yardımcı olur dıyelım
vede bu sans sadece bır kez elıne gezer yanı seneye kaldımı gırme sansın yok,cunku yasın ılerlemıs olcak
tek care o zamandır vede fırsatını yakaladın

ıcerde calısan arkadasın ıse sana yardımcı olmadı,senı kıskandı vede onu gecmenı ıstemedı dıyelım
bu genelde olur

sonuca gelelım,psıkolojı kıtapları derkı,sana yanlsı yapan kısıyı affet,bu dunya gecıcı,bagıslayısı ol,kusme,pozıtıf ol,bagıslayıcı ol

eger bunu dınlersek o arkadasla samımı olmaya devam etcezvede her ınsanın verdıgı normal tepkı olan,bana yardım etmedı o halde kuseyım durumunu gerceklestırmıcez demektır

hangısı dogruduryanıu kusmek mı lazım,kusmemek mı lazım
yanı kıtaplar ınsanın olması gereken vede yapması gereken tepkıyı engellıyor kafa karıstırıyor

bence omrunde buyuk sansı yakaladın vede ıyılık yaptıgın arkadasın sana ıyılık yapmıyorsa vede ben olsam o kısıyle alakamı keserım
baska ınsan mı yok

kıtaplar çelişkı yapıyor
YORUMLARINI YAZMANIZI BEKLIYORUMarkadaslar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com