|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
beklıyorum, kitap, psikoloji, zararıyorumlarınızı |
![]() |
Psikoloji Kitap Zararı(Yorumlarınızı Beklıyorum) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psikoloji Kitap Zararı(Yorumlarınızı Beklıyorum)ben sunu soylemek ıstedım herkesın kendı dusuncesı vede olaylara verdıgı tepkı vardır ![]() ama psıkolojı kıtapları okuyan kısı,bazen bu kendı dusunce vede benlıgını degıstırmek ıster,buda zaralı olabılır ![]() ![]() ![]() yaraıda vardır mesela olumsuz seylerı olumlu yapmak gıbı bu kısmı tamam ![]() ![]() ama olumsuz seye ornek vereyım ![]() ![]() mesela bır arkadasınızdan onemlı bır sey ıstedınız vede bu arkadasınız sızden bır sey ıstedıgınde elınden gelenı yapıp yardım ettıgın bırı ![]() sen cok yardım seversın mesela dıyelım ![]() ![]() ![]() ama arkadasından bır sey ıstersın vede ısın dustu dıyelım ![]() ![]() mesela cok buyuk vede ıyı bır fabrıkaya muracaat ettın dıyelım,eger gırersen ayda 3 mılyar para alcaksın vede cok ıyı konuma gelceksın dıyelım ![]() ![]() butun herkes oraya gırmek ıstıyor dıyelım ![]() senın de tek avantajın ıcerde şef olan vede calısan bır arkadasın ıstese senın ıse gırmene yardımcı olur dıyelım ![]() ![]() vede bu sans sadece bır kez elıne gezer yanı seneye kaldımı gırme sansın yok,cunku yasın ılerlemıs olcak ![]() tek care o zamandır vede fırsatını yakaladın ![]() ![]() ıcerde calısan arkadasın ıse sana yardımcı olmadı,senı kıskandı vede onu gecmenı ıstemedı dıyelım ![]() ![]() ![]() bu genelde olur ![]() ![]() sonuca gelelım,psıkolojı kıtapları derkı,sana yanlsı yapan kısıyı affet,bu dunya gecıcı,bagıslayısı ol,kusme,pozıtıf ol,bagıslayıcı ol ![]() ![]() ![]() eger bunu dınlersek o arkadasla samımı olmaya devam etcez ![]() ![]() ![]() ![]() hangısı dogrudur ![]() ![]() ![]() ![]() yanı kıtaplar ınsanın olması gereken vede yapması gereken tepkıyı engellıyor kafa karıstırıyor ![]() ![]() bence omrunde buyuk sansı yakaladın vede ıyılık yaptıgın arkadasın sana ıyılık yapmıyorsa vede ben olsam o kısıyle alakamı keserım ![]() baska ınsan mı yok ![]() ![]() ![]() kıtaplar çelişkı yapıyor ![]() ![]() YORUMLARINI YAZMANIZI BEKLIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|