Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülümseme, üzerine

Gülümseme Üzerine.. (:

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gülümseme Üzerine.. (:

Önce, rahat olmayı dene Ben, bir karış mesafeden, gözbebeklerinde kendi mimiklerimi ve tebessümümü görerek,
bu tonda konuşuyorsam seninle; Gülümsemeni beklemeye hakkım var, değil mi? Kendini iyi hisset
Ve gülümse

Günün birinde yeni bir işyeri açmaya kalkarsam,
benimle çalışan herkes önce gülümsemeyi bilenlerin arasından seçilecek Ve sonra onlar problemlerin üzerinden gülümseyerek atlamayı öğrenecekler Bütün kapıların üzerinde notlar olacak,kocaman: "GÜLÜMSE"

Gülümseyen insanlarla mı yoksa
gülümsemeyen insanlarla mı vaktini geçirmek isterdin? İşyerinde, verimin yükselir miydi? yüzüne baktığın herkes gülümsüyor olsaydı? Ve sokaktaki problemler insanlar gülümsediğinde mi
gülümsemediğinde mi daha kolay çözüme ulaşırdı? Kendini iyi hisset
Ve gülümse
Gülümsediğinde kendini daha da iyi hissedeceksin

Güleryüzlü insanlar işsiz kalmaz, aşksız kalmaz
Güleryüzlü insanlar eşsiz kalmaz, arkadaşsız kalmaz
Gülümse gülüm Dikenlerin elbette var ve olmalı
Ama gül isen önce gülen yüzünü göster

Sen "farkını" göstermek istiyorsan sıradan insanlardan; gülümsemen yeter! Gücün, düşünme şeklin ve olumlu yapın
gözükecek gülümserken yüzünde İnsanların içi yüzlerinden okunur Ve içine göre değil, yüzüne göre davranılır sana! Farkını göster, herkes somurturken: "Kar hepimizin başına yağıyor ama ben gülümseyebiliyorum"

Çevrende güleryüzlü birini görsen sen de ona tebessüm ederdin değil mi? Elbette Bunu, çevrendeki birine sormuştum! Onun "elbette" deyişini duydun mu? İnsanlar hazır aslında gülümsemeye, kucaklaşmaya; bir kıvılcım bekliyorlar Ama herkes bekliyor!

Çiçek Bahçesi gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com