Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Protesto Ediyorum !...

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkeğin, kanıtıymış, kro, peh

kro erkeğin kanıtıymış peh peh peh

Eski 04-08-2008   #1
seyito
Icon4

kro erkeğin kanıtıymış peh peh peh

biraz önce bir yazı okudum kro erkeğin kanıtı diye şaşırdım kaldım o yazıyı yazan arkadaşı protesto ediyorum
o kro dediğiniz bir insan evladı tamam belki bazı görgü kuralarını bilmez ama onun suçu ne köyde büyüdüğü içinmi yoksa anasından babasından öyle öğrendiği içinmi ,belki onun kültürü böyledir şu dünyada bilmem kaçtane millet bilmem kaç tane kültür var ve bu yüzden kimse kimseyi yargılamaya hakkı yoktur , herkes babasına sorsun birkere baba sen hiç beyaz çorap giymedinmi veya sen hiç otobüste güzel bir kıza yer vermedinmi yada sen bir hafta boyunca etmedinmi diye çok ayıp bir insanı erkek olsun bayan olsun o insanın kendi özgür iradesi vardır ilk önce çuvaldızı kendine batır sonra iyneyi başkasına batır :iconuzgun:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com