Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, kolay, tedavisi, yalnızlığın

Yalnızlığın Çok Kolay Tedavisi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yalnızlığın Çok Kolay Tedavisi

Bir güLümseme ve merhaba herşeyi değiştirecektir!

İnsanLar bazen tuhaf şeyLer yapıyorLarBir adamın hastaneye kaLdırıLmasını gerektirecek kadar bozuk para yuttuğunu ve bunu biLinçLi yaptığını duymuştumMerka ettimBunun ardında kesinLikLe bir neden oLmaLıydıÜstelik bu geçerLi bir neden oLmaLıydıNe oLabiLirdi?
Bu soru bozuk paraLarı yutan adama soruLduğunda konu açıkLığa kavuştuCevabı şöyLeydi:''Hastaneye kaLdırıLdığında hastabakıcıLar,hemşireLer vedoktorLardan gördüğüm iLgi ve yakınLık çok hoşuma gidiyor''
Çoğumuz gibi o adamda yanLızdıHastanede gördüğü iLgi ona yanLızLığını unutturuyordu
Bir başka yaşLı adam daha tanıyorum''hayatın en büyük yükü nedir?'' sorusuna şöyLe cevap vermişti:''taşıyacak bir yükün oLmaması''
YanLızLığın kesin tedavisi,kişinin taşıyacak yükünün oLmasıdırYanLız kişiLeri arada sırada ziayret edip onLarLa konuşunKendiLeri için birşeyLer yapabiLeceğiniz,size ihtiyaç duyabiLecek kişiLeri buLup sıkıntıLarını dinLeyinGöreceksiniz başka kişiLerin yükünü taşımaya yardım etmeniz asLında siniz yükünüzü hafifLetecektir
Hayatımızın çeşitLi dönemLerinde hepimiz acı çekmişizdirHepimizin şu yada bu seviyede yeniLgi tecrübemiz vardırİşte o zamanLarda yanLızızdır
Kişi sadece yaşLandığında,çevresindekiLer birer birer yok oLmaya başLadığında düşmez yanLızLık kuyusunaBir dost güLüşünün parLakLığına,nir dost eLinin sıcakLığına ihtiyaç duyduğu her an yanLızLığın ortasındadır kişi
Çevrenizden bir güLümsemenizi,Bir merhabanızı esirgemeyin!ÖyLe büyük işLer başarıyor ki o bir merhabayLa bir güLümseme
Kişiyi bozuk para yutmaktan biLe kurtarabiLirsiniz bu kadarcık iLginizLe

[[aLıntıdır ]]

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com