Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kendimdemiyim

Ben Kendimdemiyim

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Kendimdemiyim

Merhaba arkadaşlarÖncelikle ben 16 yaşında lise 2 sınıfa giden anormal bi kişiliğimBen son 2 yılda aklımdan süphe etmeye başladım ve bunu nedeni ergenlikten olsa gerek Konuya geri dönelim işte benim kendim hakkında bazı düşüncelerim var mesela benim düşündüğüm konuları,düşüncelerimi ,hayata bakış tarzımı,olaylara bakış açımı filan hiç bir insanın benim gibi düşünemediğini düşünüyorum yani kendimi ayıptır söylemesi diğer insanlardan çok daha fazla çok üstün biri olarak görüyorum 2 düşündüğüm ise hayatın çok anlamsız olduğu bir insanın ortalama 70 yıl ömrü vardır biz insanlar bu 70 yıl ömrü bence çok ama çok gereksiz harcadığımızı düşünüyoruminsanlar doğdugu andan itibaren bir amaç uğrunda supekli gayret ederler ama hep bi amaçları vardır mesela ben o kadar okudum iyi bi işletmeyi bitirdim çok zengin oldum bunu yapabilmek için tam 40 yılımı harcadım ama sonra öldüm bence çok anlamsız tmm anlamlı var sayıyım kuresel ısınma var sular bitiyor bende çok başarılı oldum çok iyi bir işim var bu kadar uğraştıkta sonra ama kuresel ısınma yüzünden bunların artık hiç birinin önemi kalmıyor siz diyeceksiniz ki inasanlar hayatlarını iyi yaşamak için çalışırlar ama ben işte öyle düşünmüyorum ben geçenlerde bi köye gittim oradaki kadınların amcalarımı gözledim ve onların dünyadan haberleri olmadığını çıkarttımo köydeki insanların çok ama çok değişik yaşam tarzları var gidip birisine sorsan fransa , italya desen hiç biri bilmez dünyada sadece türkiye var sanırlar hiç bi köye elektrik girmemiş olsa o köydeki insanlar televizyonu nasıl karşılarlar izce ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN
benim kafam çok karışık örn:ben sürekli bana millipiyangodan 36 trilyon çıksa diye düşünüyorum ama neden 36 onuda bilmiyorum ve o paraylar neler yapıcağımı düşünüyorum paranoyak gibiyim sanki hayatta çok değişik geliyo bana farklı ulusları farklı kültürleri bilmek istiyorum keske çıkıp arkama bakmadan gitsem ve dünyayı gezsem diye düşünüyrum ve ben tarihten nerfet ettim halde annemin babamın bütün geçmişni butun sulalemin geçmişini bilmek o kadar çok istiyorum ki ahhhhh lütfen abna yardım edin ben ne yapayım sizin beni anlayamayacağınızı çok iyi biliyorum ben niye böyle düşüğnüyorum sizin böyle düşünceleriniz varmı?????

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com