Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıraktıran, ilaç, sigarayı

Sigarayı Bıraktıran İlaç

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sigarayı Bıraktıran İlaç

Sigarayı bıraktıran ilaç olarak bilinen “Champix” İngiltere'de satışa çıktı
Sigarayı bıraktırma konusunda bilinen en etkili ilaç olan Champix, İngiltere'de satışa çıktı Champix'in bir dozu 2 sterline (57 YTL) satılıyor Yüzde 44 başarı sağlayan ilaç, 3 haftada sigarayı bıraktırıyor Champix'in başarılı olması durumunda tüm dünyada tercih edilen ilaçlar listesinin ilk sırasına yerleşmesi bekleniyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Sigarayı Bıraktıran İlaç

Eski 08-13-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sigarayı Bıraktıran İlaç

Champix konusunda size katılıyorum Bu ilacın desteğinde sigarayı yeni bıraktım ve halen ilaca devam ediyorum Şiddetle tavsiye ederim Biraz pahalı olsa da aylık olarak sigaraya verdiğimiz parayı düşününce önemi yok diye düşünüyorumŞunu unutmamak gerekir öncelikle sigarayı bıraktıran ilaç değil sizin beyninizdir Bu ilaç size destek olacaktır İlacı önce 2 hafta süre ile sigara ile birlikte alıyorsunuz Bu arada ilaç nedeniyle içtiğiniz sigaradan eski aldığınız tat ve zevki almadığınızın farkına varmaya başlıyorsunuz 8 veya 14'üncü günler arasında kendinize bırakma günü seçmeniz isteniyor Bu ilacın en öenmli özelliği beyinde nikotin isteği salgılayan bölümü baskılamasıdır Stres ve asabilikle baş edemem diyen olursa nevrium isimli anti deprasan ilacı varPsikoloğum sigara bırakma aşamasında günde 5 doza kadar alabilirsin demişti Bu ilaç asıl uyku sorunu olanlara tavsiye edilir Özellikle bırakma aşamasında uyuyamama sıkıntısına birebir Çalışanların bırakma dönemi izine çıkması tavsiye olunur Sanırım açıklama yeterli olur Kesinlikle sigarasız bir yaşam tavsiye ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com