Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bırakma, hipnozla, sigara

Hipnozla Sigara Bırakma

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hipnozla Sigara Bırakma

Arkadaşlar sigarayı içenler bilirler Bırakmak sitenir ama bırakılamaz hatta birkaç kez başarısız bir kaç ay hatta bir kaç yıl bırakmalardan sonra yine yeniden sigaraya başlanır sigara bırakma bir alışkanlıktır Bir değerdir artık Bundan kurtulmanın tek yolu bu değeri ve alışkanlığı yok etmek Eğer bunu yok edebilriseniz bundan kurtulabilrsiniz
Nasıl mı?
İşte böyle: Hipnozla sigara bırakma ortalama 4 ile 10 seans sürüyor ve bu seanslar çinde sigaryı artık bir daha ağzınıza almıyorsunuz şaka veya hayal değğil gerçek Nerden mi biliyorum çünkü bende jipnozla bıraktım ve hem de bir uzman olarak bunu yapıyorum yıllardır başarı oranı %87 günde 3 paket içenlerin 5 veya 6 seans da sigarayı bırakıp ve şu anda 4 yılldır içmediklerini biliyorum ilaçla bırakmak kısa vadeli stresli kimyasal çözümdür doğal çözümü isteyin herşeyin bilinç altında gizli bunuda hipnozla başarabilirsiniz
sevgiler
Soner KOŞAN
s konsept

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com