![]() |
Havada Duran Taş Diğer Görüntüleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Havada Duran Taş Diğer GörüntüleriEski görüntü ![]() Bu taşın bir hikayesi dinen ve gerçek galiba yanlış bilgi vermek istemiyorum arap sitesinden aldım bilen varsa eklesin lütfen !! peygamber efendiğimiz gök yüzüne yükselirken miraç gecesi o taş üzerinden gök yüzüne çıkıyormus o taş'dan Yardım Almış İnerken Taşa Dur Demiş Taş O Şekilde Durmus ve Kıyamete Kadar O Şekilde Kalacakmış ![]() Bunlarda yeni görüntüleri ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Havada Duran Taş Diğer Görüntüleri |
![]() |
![]() |
#2 |
djdem
|
![]() Cevap : Havada Duran Taş Diğer Görüntülerinasıl duruyo bu taşya fizik kanunlarına göre olmaması lazım ama Yüce Allah'ın hikmeti nelere kadir ![]() paylaşım için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Havada Duran Taş Diğer Görüntülerinasıl duruyo acaba ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gulhan
|
![]() Cevap : Havada Duran Taş Diğer Görüntüleribencede merak ettım emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Havada Duran Taş Diğer Görüntüleriinanmıyorum yah çok merak ediyorum arkadaşlar sölemiştide şimdi bakabildim ancak ALLAHIM YARABBİM ben çok kötü oldum yah taş bile ![]() ![]() ![]() paylaşım için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|