Sizce ? |
04-08-2008 | #1 |
NRMN
|
Sizce ?SİZCE NORMAL DOĞUM MU YOKSA SEZERYAN MI? BAYANLAR GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN |
Cevap : Sizce ? |
04-30-2008 | #2 |
bonsoir
|
Cevap : Sizce ?normal doğum sağlık açısından birçok faydaları var ve doğumdan sonra daha çabuk toparlanabilirsiniz Ama sezeryanla doğum belki anneliğin o unutulmaz sancılarını ve bebeğinizi dünyaya getirirken çektiğiniz sızıları hiç bilmeyeceksiniz:) ama kendinize dikkat etmezseniz doğumdan sonra ve takiben yıllarda hep o sezeryen dikişlerinizin ağrılarını hissedersiniz |
05-07-2008 | #3 |
djdem
|
Cevap : Sizce ?bu konuda hiç bir fikrim yok ama herşeyi normali makuldur herhalde
11-21-2008 | #4 |
detay
|
Cevap : Sizce ?bence normal doğum çok saglıklı şayet ben eger imkan varsa normal doğumu tercih ederdim soru için teşekkürler |
11-21-2008 | #5 |
sonbusem19
|
Cevap : Sizce ?sezeryan hic iyi oladigini duydum normal her zaman iyidir 2 cocugumda normal dogumla dünyaya geldi |
11-21-2008 | #6 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Sizce ?Ben iki çocuğumu da sezaryanla yaptımyine sezaryanı tercih ederimnormal doğumdan çok korkarım |
12-15-2008 | #7 |
karabocek
|
Cevap : Sizce ?eğer gerekliyse sezeryan ama gerek yoksa yani hersey normal ise tabiki normal doğumm