![]() |
Belki Diyorum Bir Gün... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Belki Diyorum Bir Gün...bir sandala binmiş gidiyorum ![]() ![]() ![]() rüzgar ne tarafa taşır bu sevdayı bilemiyorum ![]() ![]() ![]() daha önce hep tersten esen rüzgar bu kez bendan yana döner mi diye düşününce verdim kararımı ne zaman benden yana olmuştu ki talih ![]() ![]() ![]() ne zaman kazanmıştı ki benim sevdam ![]() ![]() ![]() hep karanlığın içine sürüklendim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama ben umutlarımı çok önce tükettim ![]() ![]() ![]() düşünüyorum bir gün karşına çıkarsan ![]() ![]() ![]() zor gelirdi içimdeki sana seni anlatmak ![]() ![]() ![]() beni bulamıyorum çünkü içinde hiç bir seferinde ![]() ![]() ![]() hep bir köşesinden katmak istiyorum hayatımı hayatına ![]() ![]() ![]() bir yerinden müdahil olmak istiyorum sevda için verdiğin kavgana ![]() ![]() ![]() iliştirmeye çalışıyorum sevdamı sevdanın içine ![]() ![]() ![]() başaramıyorum ![]() ![]() ![]() tutunmaya çalışıyorum hayata bi ucundan ![]() ![]() ![]() sen olsanda olmasanda yaparım diyorum ![]() ![]() ![]() belki bu umutsuzluk gibi gelebilir ![]() ![]() ![]() umutların tükendiği yerden çıktım ben zaten yola ![]() ![]() ![]() böyle zamanlarda süt liman oluyor deniz ![]() ![]() ![]() ne bulunduğum yerden kopuyorum ne sana doğru gelebiliyorum ![]() ![]() ![]() oysa ne hayallerim var benim ![]() ![]() ![]() kavgan kavgam olsun ![]() ![]() ![]() sevdan sevdam olsun ![]() ![]() ![]() ben sen olayım bi yerinde hayatın ![]() ![]() ![]() senin hayatın benle dolsun ![]() ![]() ![]() duyanlar ne büyük aşk diyorlar ya bendeki için ![]() ![]() ![]() bense bunun umutsuzluğunda yaşama tutunuyorum ![]() ![]() ![]() belki diyorum bir gün ![]() ![]() ![]() belki bir yerlerde ![]() ![]() ![]() bir fırtına sonrası sığınacağım limanımda olacaksın ![]() ![]() ![]() yeniden canlandırıyorum hayallerimi ![]() ![]() ![]() kavgan kavgam olacak ![]() ![]() ![]() sevdan sevdam olacak ![]() ![]() ![]() ben sen olacağım ![]() ![]() ![]() sen hayatıma dolacaksın ![]() ![]() ![]() bir gün bir yerlerde olacak biliyorum ![]() ![]() ![]() şimdi o limana doğru sürükleniyorum ![]() ![]() ![]() alıntı
|