Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Bunları Biliyor Musunuz ?

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
köpek, mavi

Mavi Köpek

Eski 04-07-2008   #1
gülgüzeli

Mavi Köpek

Balıkesir'in Edremit ilçesinde sokaklarda kendisine yiyecek arayan mavi renklere bürünmüş bir köpek, görenleri şaşkınlık içinde bırakıyor

Edremit sokaklarında dolaşan kendinden mavi renkli av köpeğini gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor Köpek hakkında yorumlar yapan vatandaşlar, "Sanki boya çukuruna düşmüş gibi görünüyor, ya da sahibi tarafından çalınmaması için bu şekilde maviye boyanmıştır Fakat Allah tarafından da olabilir Çok ilginç" ifadelerini kullandı

Özellikle Çayiçi Caddesi civarlarında dolaşan mavi köpek, esnafın da maskotu haline geldi Esnaf, köpeğe "maviş" adını verdi

Cevap : Mavi Köpek

Eski 04-09-2008   #2
kesmeshaker

çok enterans ya mavi bir köpek hayatta ne ilginç şeylerle karşılaşıyoruzpaylaşım için tskler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-09-2008   #3
mesanihta

alışamadım ben bu mavi köpeğe bir türlü normallerini sevmeye devam
teşekkürler gülgüzeli

Eski 04-10-2008   #4
seyito

allah allah bu köpek hasta falan olmasınmı? paylaşım içn tşk
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #5
punisher

Bu haber fake olmasın :) mavi köpekmi olur yaw çiçekmi bu renkleriyle oynansın kesin bu hayvanı biri boyamıştır bana sahiplide gelmedi sokak çocukları felan boyamış olmasın ama ben yinede fake haber diyorum alınma sakın :)

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #6
gülgüzeli

Balıkesir'in Edremit ilçesinde sokaklarda kendisine yiyecek arayan mavi renklere bürünmüş bir köpek, görenleri şaşkınlık içinde bırakıyor

Edremit sokaklarında dolaşan kendinden mavi renkli av köpeğini gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor Köpek hakkında yorumlar yapan vatandaşlar, "Sanki boya çukuruna düşmüş gibi görünüyor, ya da sahibi tarafından çalınmaması için bu şekilde maviye boyanmıştır Fakat Allah tarafından da olabilir Çok ilginç" ifadelerini kullandı

Özellikle Çayiçi Caddesi civarlarında dolaşan mavi köpek, esnafın da maskotu haline geldi Esnaf, köpeğe "maviş" adını verdi

Sevgili punisher alınacak bişey yok merak etme alınmam:) bak senin için tekrar yazıyı renklendirdim:) yazıda yeşil renkli yerleri okursan sevinirim tabiiki gerçek olmaya bilir sevgili arkadaşım ama olamaz diye de bişey yok! yeter ki Rabbim ol desin

Vakit ayırdığın için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #7
punisher

:) gülgüzeli sana ordan ne gibi görünüyorum anlayamadım ama körde değilim teşekkür ederim islamı biraz daha geniş algılarsak eğer mantık dışı şeylerin akla mantıga ermeyecek işlerin islamda yer olmayacagını biliriz ki kalmış bir köpeği neden mavi yaratsın ki yaradan hadi yarattı diyelim bu bir büyük manşetli haber olmazmıydı ben yine tezimi savunuyorum ve kimse köpeği kaybolmasın diyede maviye boyamaz belli ki alınmışsın sağlık olsun ben yinede özür dilerim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-10-2008   #8
jasmine

çok ilginç ve çokta şaşırdım gülgüzeli cenabı allah demek ki böyle yaratmış paylaşımın için tşkler gülgüzeli

Eski 04-11-2008   #9
gülgüzeli

Alıntı:
punisher tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
:) gülgüzeli sana ordan ne gibi görünüyorum anlayamadım ama körde değilim teşekkür ederim islamı biraz daha geniş algılarsak eğer mantık dışı şeylerin akla mantıga ermeyecek işlerin islamda yer olmayacagını biliriz ki kalmış bir köpeği neden mavi yaratsın ki yaradan hadi yarattı diyelim bu bir büyük manşetli haber olmazmıydı ben yine tezimi savunuyorum ve kimse köpeği kaybolmasın diyede maviye boyamaz belli ki alınmışsın sağlık olsun ben yinede özür dilerim

Hayır ya kesinlikle alınmadım çok ciddiyim artı özüre de hiç gerek yok teşekkür ediyorum sana düşüncelerini paylaştın sen ve dediğin gibi bu gerçek olamaya da bilir fakat olada bilirAkla mantığa ermeyecek işlerin islamda yer olamayacağını biliriz ki demişin ki bu da yalnıştır aklın mantığın almıyacağı bi çok şey vardır ki bunlarada biz sadece imanımız la inanırız neyse bu konu sanırım biraz fazla uzadı sonuç itibariyla ya gerçektir yada değildir senin düşüncen değil yönünde saygı duyarım tabiikiTekrar teşekkür ediyorum ilgin için artı ilk başta belirtmişin (kör değilim) kusura bakma kırdıysam özürdilerim bunu hiç istemem çok üzülürümAllaha emanet ol

jasmine>>Teşekkürler canım ilgin için bakan ve okuyan gözlerine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com