Mavi Köpek |
04-07-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Mavi KöpekBalıkesir'in Edremit ilçesinde sokaklarda kendisine yiyecek arayan mavi renklere bürünmüş bir köpek, görenleri şaşkınlık içinde bırakıyor Edremit sokaklarında dolaşan kendinden mavi renkli av köpeğini gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor Köpek hakkında yorumlar yapan vatandaşlar, "Sanki boya çukuruna düşmüş gibi görünüyor, ya da sahibi tarafından çalınmaması için bu şekilde maviye boyanmıştır Fakat Allah tarafından da olabilir Çok ilginç" ifadelerini kullandı Özellikle Çayiçi Caddesi civarlarında dolaşan mavi köpek, esnafın da maskotu haline geldi Esnaf, köpeğe "maviş" adını verdi
04-09-2008 | #2 |
kesmeshaker
|
Cevap : Mavi Köpekçok enterans ya mavi bir köpek hayatta ne ilginç şeylerle karşılaşıyoruzpaylaşım için tskler |
Cevap : Mavi Köpek |
04-09-2008 | #3 |
mesanihta
|
Cevap : Mavi Köpekalışamadım ben bu mavi köpeğe bir türlü normallerini sevmeye devam teşekkürler gülgüzeli
04-10-2008 | #4 |
seyito
|
Cevap : Mavi Köpekallah allah bu köpek hasta falan olmasınmı? paylaşım içn tşk |
04-10-2008 | #5 |
punisher
|
Cevap : Mavi KöpekBu haber fake olmasın :) mavi köpekmi olur yaw çiçekmi bu renkleriyle oynansın kesin bu hayvanı biri boyamıştır bana sahiplide gelmedi sokak çocukları felan boyamış olmasın ama ben yinede fake haber diyorum alınma sakın :)
04-10-2008 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Mavi KöpekBalıkesir'in Edremit ilçesinde sokaklarda kendisine yiyecek arayan mavi renklere bürünmüş bir köpek, görenleri şaşkınlık içinde bırakıyor Edremit sokaklarında dolaşan kendinden mavi renkli av köpeğini gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor Köpek hakkında yorumlar yapan vatandaşlar, "Sanki boya çukuruna düşmüş gibi görünüyor, ya da sahibi tarafından çalınmaması için bu şekilde maviye boyanmıştır Fakat Allah tarafından da olabilir Çok ilginç" ifadelerini kullandı Özellikle Çayiçi Caddesi civarlarında dolaşan mavi köpek, esnafın da maskotu haline geldi Esnaf, köpeğe "maviş" adını verdi Sevgili punisher alınacak bişey yok merak etme alınmam:) bak senin için tekrar yazıyı renklendirdim:) yazıda yeşil renkli yerleri okursan sevinirim tabiiki gerçek olmaya bilir sevgili arkadaşım ama olamaz diye de bişey yok! yeter ki Rabbim ol desin Vakit ayırdığın için teşekkürler |
04-10-2008 | #7 |
punisher
|
Cevap : Mavi Köpek:) gülgüzeli sana ordan ne gibi görünüyorum anlayamadım ama körde değilim teşekkür ederim islamı biraz daha geniş algılarsak eğer mantık dışı şeylerin akla mantıga ermeyecek işlerin islamda yer olmayacagını biliriz ki kalmış bir köpeği neden mavi yaratsın ki yaradan hadi yarattı diyelim bu bir büyük manşetli haber olmazmıydı ben yine tezimi savunuyorum ve kimse köpeği kaybolmasın diyede maviye boyamaz belli ki alınmışsın sağlık olsun ben yinede özür dilerim |
04-10-2008 | #8 |
jasmine
|
Cevap : Mavi Köpekçok ilginç ve çokta şaşırdım gülgüzeli cenabı allah demek ki böyle yaratmış paylaşımın için tşkler gülgüzeli
04-11-2008 | #9 | |
gülgüzeli
|
Cevap : Mavi KöpekAlıntı:
Hayır ya kesinlikle alınmadım çok ciddiyim artı özüre de hiç gerek yok teşekkür ediyorum sana düşüncelerini paylaştın sen ve dediğin gibi bu gerçek olamaya da bilir fakat olada bilirAkla mantığa ermeyecek işlerin islamda yer olamayacağını biliriz ki demişin ki bu da yalnıştır aklın mantığın almıyacağı bi çok şey vardır ki bunlarada biz sadece imanımız la inanırız neyse bu konu sanırım biraz fazla uzadı sonuç itibariyla ya gerçektir yada değildir senin düşüncen değil yönünde saygı duyarım tabiikiTekrar teşekkür ediyorum ilgin için artı ilk başta belirtmişin (kör değilim) kusura bakma kırdıysam özürdilerim bunu hiç istemem çok üzülürümAllaha emanet ol jasmine>>Teşekkürler canım ilgin için bakan ve okuyan gözlerine sağlık |
|
|