![]() |
Sanık..[İyi Okuyun Çok Az Zamanları Kaldı] |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sanık..[İyi Okuyun Çok Az Zamanları Kaldı]![]() Bir hayatın satır arasından yazılanlardır bunlar ![]() ![]() ![]() İyi dinleyin! Hepsinin çok az zamanı kaldı bilesiniz ![]() ![]() ![]() Öznesi merdiven boşluğuna düşmüş, yalnız ve kimsesiz cümlelerim vardı benim ![]() İçinden söküp aldılar bi kaçını ![]() ![]() ![]() Söylenen her sitem için müebbet verilse de, tüm iyi haller göz önünde tutulduğu halde, sadece birinin idamı istendi mahkemece ![]() ![]() ![]() Şahitlerin ifadeleri yetmedi bu kez ![]() Karar meclisi ne dese boş!!! Savcı bile acıdı kelimemin haline ![]() ![]() ![]() Sanık: 'Seviyorum'(sevgi) Karar: 'Dile getirildiğiniz seneleri, boşa çıkararak, görevi kötüye kullanmaya aracı olduğunuz için, mahkemece hafifletilmiş ceza olarak, bir daha 'hiç söylenmemek' şartı ile müebbet hücre hapsine mahkum edildiniz ![]() ![]() ![]() Sanık: 'Hoşcakal'(veda) Karar: 'Hayatın zor dönemlerinde hep beraber kalıp, hiç ayrılmamaya yemin ettikten sonra söylendiğiniz için, mahkemece hafifletilmiş ceza olarak, bir daha 'hiç gitmemek' şartı ile, müebbet hücre hapsine mahkum edildiniz ![]() ![]() ![]() Sanık: 'Özledim'(hasret) Karar: 'Bir anlık boşluk sonucu, uzakta bulunanı sebepsiz, asılsız çağırıp, görevi kötüye kullandığınız için, mahkemece hafifletilmiş ceza olarak, bir daha 'hiç anımsanmamak' şartı ile, müebbet hücre hapsine mahkum edildiniz ![]() ![]() ![]() Sanık: 'Aşk'(biçimsiz) Karar: 'Oluştuğunuz ilk günden beri, kimseyi dinlemeyip, canınız ne istiyorsa yaptınız ![]() ![]() idamınıza karar verilmiştir ![]() ![]() ![]() - Son bir isteğin varmı? - ![]() ![]() ![]() alıntı
|