![]() |
Hoşgeldin Hüznü'm |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Hoşgeldin Hüznü'mPencere önündeyim Dışarda yağmur Havada hüzün İçimde yokluğun Sevdiğimiz şarkıyı dinliyorum Sevgi anlaşmak değildir Nedensizde sevilir Bazen küçük bir an için ömür bile verilir ![]() Yokluğun var Acıtan Kanatan Bitmeyen Sessizlik var odamda ![]() ![]() ![]() Bekleyiş var sessiz sedasız ![]() Yokluğun var Gece gibi siyah Zehir gibi acı Ölüm gibi sessiz Avunacak, avutacak bir şeyler arıyorum ![]() Her yer de izin her köşede senden bir anı ![]() ![]() ![]() Yokluğun var Dolmayan Dinmeyen İçime oturan Raftan indirdim bugün günlüğümü ![]() ![]() ![]() Okuyorum bir masal gibi ![]() ![]() ![]() Çevireceğim ve okuduğumun bir masal olmadığını anlamayacağım çünkü masallar iyi sonla biter ![]() Yokluğun Hüzün Yokluğun Keder Yokluğun Yoksulluğum Arkadaşlar geldi bugün bir bana bakıyorlar bir odaya ![]() İndir fotoğrafları, yak defterleri artık vakti geldi diyorlar ![]() Yaşadıklarını unut Güzel günlerini unut Hatırlarını unut Gözlerini unut Onu unut Unut işte Unutmak en iyisi Yokluğun var Kor gibi yakan Kimsenin bilmediği, anlamadığı Dağ gibi yokluğun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gittiğinden bu yana çalan bir şarkı var ![]() Eğer aşk buysa, sevgi buysa istemiyorum ![]() ![]() Hoş geldin hüzün Gülmüyor yüzüm Yokluğundayım Yok, oluyorum ![]() __________________ alıntı
|