Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baktığınıza, girin, ile, ilgili, lutfen, olmayacaksınız, olsun, olursa, pişman, sigara

Baktığınıza Pişman Olmayacaksınız Sigara İle İlgili Ne Olursa Olsun Girin Lutfen...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baktığınıza Pişman Olmayacaksınız Sigara İle İlgili Ne Olursa Olsun Girin Lutfen...

Sigarayı bırakmak istiyorsan, iradene sahip çıkmalısın bu sigarayı bırakmakta çözüm yolu dedikleri seni psikolojik etkileyerek seni bırakma yolunda ilerletiyor Nasıl mı?
Bak böle siz bir uzmana basvurdunuz Bunun için bir miktar para verdiniz Bu uzman sizi belirli bir süre muayene etti ve sizde doğal olarak artık sigarayı bırakacağınızı düşündünüz ARTIK PSİKOLOJİK YARDIM ALDIĞINIZI BUNUN SİZİ KURTARACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORSUNUZ NASIL OLSA UZMANA BAŞVURDUNUZYA KESİN KURTULURSUNUZ Düşüncesi bilinç altınıza yerleşmiş oluyor Bu durumda sizin tek kaybınız verdiğiniz para miktarı Siz kendinizde bunu yapabilirsiniz bu uzmana gerek yok Neden mi? Siz şimdi bunu okurken evet bu arkadaş doğru söylüyor ben kendim bırakabilirim ne gerek var ben bu parayı adama veriyim diye aklınızdan geçiriceksiniz Arkadaşlar abilerim ablalarım sizin yapmanız gereken tek şey SABAHLARI KALKARKEN BENİM BU HAYATTAKİ TEK DÜŞMANIM SİGARA DİYİN VE PENCEREYİ AÇIN BİR TEMİZ HAVA ALIN VE ŞÖYLE DÜŞÜNÜN BEN YILLARDIR NASIL BİR HAVA SOLUMUŞUM DİYİN VE GEÇMİŞİNİZE DÖNÜP SAKIN GİTTİ BOŞU BOŞUNA KENDİMİ ZEHİRLEDİM DEMEYİN ÖNCE KENDİNİZİ KURTARIN SONRA BAŞKALARINI KURTARIN " BUNU KENDİNİZ İÇİN YAPIYORSUNUZ BUNU UNUTMAYIN" O sigaraya verdiğiniz paraya hiç üzülmeyin aksine kurtulduğunuz için sevinin Birde şunu düşünün sokakta top oynayan çocuklara o sigara parasıyla çikolata şeker yada gönlünüzden ne geçiyorsa alın verin hem çocuklar sevinir Hemde siz sevaba girersiniz

İNŞALLAH SİZLERE YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR EĞER BUNU YAPTIYSAM NE MUTLU BANA

Eğer beğendiysenin rep vermeniz yeterli

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com