Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çillerinden, kurtuldu, yandı, yüzüm, üzülürken

Yüzüm Yandı Diye Üzülürken Çillerinden Kurtuldu..

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüzüm Yandı Diye Üzülürken Çillerinden Kurtuldu..

İngiltere'nin Havant kentinde eşine az rastlanır bir olay yaşandı

15 yaşındaki Aiden Kelly adlı lise öğrencisi arkadaşlarıyla kampa gitti Her kampta olduğu gibi gençler, büyük bir kamp ateşi yaktı Ancak arkadaşlarından biri ateşe sıkıştırılmış bir tüp içinde bulunan sprey sıktı

Spreyin sıkılmasıyla parlayan alev, Aiden'in üstüne sıçradı, yüzünü, saçlarını ve kollarını yaktı Telaşa kapılan Aiden'in arkadaşları hemen babasını aradı Olay yerine gelen babası, ambulansı çağırdı ve oğlunu hastaneye götürdü Doktorlar, çocuğu hemen müşahade altına aldı Ancak gencin yüzünün çok derin yandığını ve iyileşme ihtimalinin biraz düşük olduğunu söylediler

Eve gelen gencin yüzü birkaç hafta içinde soyulmaya başladı ve altından yeni deri çıktı

Aiden, bir sabah aynaya baktığında hem yüzünün düzeldiğini hem hep mustarip olduğu çillerinden kurtulduğunu gördü

Şimdi yüzü düzelen Aiden, iyileştiğine çok sevinse de çillerinin yok olduğuna biraz üzgün: "Eskiden, çillerimin güzel görünmediğini düşünür ve onlardan kurtulmak isterdim Ama bana farklı bir hava katıyorlarmış, onları kaybedince anladım"

alintidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com