![]() |
Merdiven Altı Üretim Dondurmalara Dikkat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merdiven Altı Üretim Dondurmalara DikkatYaz aylarının gelmesiyle ''merdiven altı'' olarak adlandırılan kaçak dondurma üretim yerlerinin arttığı, buralarda üretilen ürünlerin zehirlenmelere yol açabileceği bildirildi ![]() Denizli Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Abdurrahman Demirdak, kaçak üretimle baş edemediklerini belirterek, ''Ne yazık ki merdiven altı olarak tabir edilen bu üretimlerde hiçbir şekilde sağlık koşullarına uyulmuyor ![]() ![]() Gıda Mühendisi Meliha Gümüş de çocuklarına süt içirmekte sıkıntı yaşayan ailelerin dondurma alternatifini kullanmalarını tavsiye etti ![]() Gümüş, ''Dondurmayı çocuklarımıza özellikle üretim izni olan, hijyenik ort ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|