![]() |
Bir Kızı Ağlatmak Çok Zor Değildir Aslında |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bir Kızı Ağlatmak Çok Zor Değildir AslındaBir kızı ağlatmak çok zor değildir aslında ![]() Kızlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bir kız yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir ![]() ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe! Işte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kızın ![]() yumruk canını çok acıtır ![]() Sonra Ağlamayacağım, der içinden ![]() ![]() ![]() ![]() Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kız ![]() önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli ![]() ![]() ![]() Sanmayın ki gidene ağlar kız! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır ![]() O yaranın hiç kapanmayacağını,kapansa bile izinin kalacağını bilir kız; o yüzden ağlar ![]() ![]() ![]() Çok ağlayan kızlar, bir çok şeyden vazgeçen kızlardır aslında ![]() Her damla olgunlaştırır kızları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür ![]() yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kız yaratırlar kendilerinden ![]() Güçlü, yenilmez,
mağrur ve aşka inanmayan ![]() ![]() ![]() Gidenler duyamazlar kalanların feryadını ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir Kızı Ağlatmak Çok Zor Değildir Aslında |
![]() |
![]() |
#2 |
blackflow
|
![]() Cevap : Bir Kızı Ağlatmak Çok Zor Değildir AslındaEğer bir kız
yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir ![]() ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe! ağlamak kızı olgunlaştırır ![]() ![]() Çok ağlayan kızlar, bir çok şeyden vazgeçen kızlardır aslında ![]() TşkLer ağLattın ama çok güzEl şu kadarını söyleyeyiM bugüne kadar okuduklarımın arasında en güzeL şiirdi
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Kızı Ağlatmak Çok Zor Değildir Aslında |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Bir Kızı Ağlatmak Çok Zor Değildir AslındaOkuyan gözlerine sağlık teşekkürler ilgin için |
![]() |
![]() |
|