![]() |
Yoldan Güzel Geçmek!... |
![]() |
![]() |
#1 |
merve16
|
![]() Yoldan Güzel Geçmek!...Bir kral halkı için geniş bir yol yaptırmaya karar verdi ![]() ![]() ![]() Yarışma günü, insanlar akın ettiler ![]() ![]() ![]() Nihayet, tüm gün insanlar yoldan geçtiler, fakat yolu kat edip tekrar kralın yanına döndüklerine hepsi aynı şikayette bulundu: Yolun bir yerinde büyükçe bir taş ve moloz yığını vardı ve bu moloz yığını yolculuğu zorlaştırıyordu ![]() Günün sonunda yalnız bir yolcu da bitiş çizgisine yorgun argın ulaştı ![]() 'Yolculuğum sırasında, yolu tıkayan taş ve moloz yığınını kaldırmak için durmuştum ![]() ![]() ![]() Kral gülümseyerek cevap verdi: 'O altınlar sana ait delikanlı ![]() 'Hayır, benim değil ![]() ![]() 'Evet' dedi kral ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Yoldan Güzel Geçmek!... |
![]() |
![]() |
#2 |
seçkin60
|
![]() Cevap : Yoldan Güzel Geçmek!...teşekkürler merve16 çok güzel ve anlamlı bir hikaye ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Yoldan Güzel Geçmek!...Mükemmeldi elinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : Yoldan Güzel Geçmek!...teşekkürler paylaşımın için merve16
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
merve16
|
![]() Cevap : Yoldan Güzel Geçmek!...asıl siz okuduğunuz için ben size teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
_filiz_
|
![]() Cevap : Yoldan Güzel Geçmek!...süper paylaşım için tşk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Yoldan Güzel Geçmek!...paylaşım için teşekkürler mervecim
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Yoldan Güzel Geçmek!...çok anlamlı bir paylaşım teşekkürler merve16 |
![]() |
![]() |
|