Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğal, için, kurtulmak, siğillerden, tedavi, yöntemi

Siğillerden Kurtulmak İçin Doğal Tedavi Yöntemi

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siğillerden Kurtulmak İçin Doğal Tedavi Yöntemi

Siğillerden kurtulmak oldukça maliyetli ve sancılı olabilir Çevremizden duyduğumuz doğal tedavi yöntemleri ise çoğu zaman malesef işe yaramaz çünkü her siğil aynı değildir ve her siğil için farklı doğal tedavi yöntemi uygulanması gerekir

Siğillerle tanıştığımda 20 yaşındaydım Sol elimin üstünde ortaya çıkan ve yarım bezelye büyüklüğündeki siğili ilk başta fazla önemsemiyordum ancak daha sonraları insanların siğilime dikkat kesilmeleri, benimle ten temasından kaçınmaları ve siğilimle ilgili sorular sormaları canımı sıkmaya başladı Üstelik acıyor ve cisimlere takılıp kanıyordu Bu yüzden zaman içinde büyüdü ve tırnaklarımın kernarı ve parmaklarım gibi farklı bölgelere de yayıldı
Bir süre siğillerle yaşadıktan sonra tedavi almaya karar verdim ve İstanbuldaki en iyi hastanelerde en iyi doktorlara gittim Yaklaşık iki sene boyunca bu tedavilerden cevap alamadım Bazıları işe yarar gibi görünse de siğillerim tekrarladı, hatta vücudumda bu tedavilerden dolayı kalıcı izler oluştu ve hastanelerde imzaladığım kağıtlardan dolayı bu konuda hiçbir itiraz yapamadım
Bana hatırı sayılır miktarda paraya ve 2 yıla yakın zamana mal olan tedavi sürecimde siğillerim sadece büyüse de siğillerle ve insan bağışıklık sistemi ile ilgili pek çok şey araştırdım ve öğrendim İnternetten, yazılı kaynaklardan ve bu konuda yazılmış ingilizce üniversite tezlerinden okuduğum bilgilerle takip ettiğim tedavi sürecini sorguladım İnsanın kendini çok iyi tanıdığını ve kendini çok daha iyi tedavi edebileceğini keşfettim Farklı doktorlarda, hastanelerde devam ettirdiğim tedavimi tam 2 sene sonra sonuç elde etmeden sonlandırdım ve kendi seçtiğim doğal tedavi yöntemini uygulamaya karar verdim ve siğillerimden 5 gün içerisinde sonsuza kadar kurtuldum
Üstelik bu yöntemi genetik siğilleriyle aylardır mücadele eden bir arkadaşıma tavsiye ettim ve denemeye karar verdi O da siğillerinden 3 gün gibi kısa zamanda kurtuldu ve siğilleri şu ana kadar tekrar ortaya çıkmadı
Kullandığımız yöntem bütün siğil türleri için işe yarıyordu !
Bunun üzerine, siğiller konusundaki tüm bilgi birikimimizi, tecrübelerimizi ve kurtulmamızı sağlayan mucizevi yöntemi detaylı bir şekilde anlatarak kitap haline getirmeye karar verdik Bu yöntemi destekleyici pek çok ek bilgiye de kitabımızda yer verdik ve sonuç olarak siğillere açık kapı bırakmadık
Siğillere son e-kitabına buradan ulaşabilirsinizLink yasak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com