![]() |
Hiç Bir Çocuk Bana "Baba" Demedi |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Hiç Bir Çocuk Bana "Baba" Demedi![]() Hiçbir çocuk bana "baba" demedi, Ben hiç baba” olmadım ki ![]() ![]() "Baba" diyen tatlı sesi Sokaklarda, komşularda duydum Sokaklarda, komşularda gördüm onları ![]() Koşuyorlar, gülüyorlar, oynuyorlardı, "Ana" diyorlardı, "baba" diyorlardı, Koşup sarılıyorlardı boyunlarına ![]() Analar, babalar çocuklarını Öpüyorlar, okşuyorlar, seviyorlardı; Hiçbir çocuk içtenlikle, Sevecen atılmadı, sarılmadı boynuma Benim hiç çocuğum olmadı ki ![]() ![]() ![]() Sevgilerin en kutsalı çocuk sevgisi Seslerin en güzeli "baba" diyen ses ![]() Ben, hep bu türkülü sesi dinlerim Ben, hep "baba" diyen sesi duyarım Bir çocuk bana doğru koşsa uzaktan Onu, birden sımsıcak ruhumla kucaklarım ![]() ![]() Geceyarısı bir çocuk ağlasa uzaklarda, Anasından, babasından önce duyarım ![]() ![]() Günün haber saatlerinde, Radyoda, televizyonda Dergilerde, gazetelerde Yollarda, sokaklarda Öldürüldü, öldü derler Ah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa ne öleni bilirim, Ne öldüreni ![]() Çaresiz alıp başımı giderim, Ağlayan analarla, babalarla beraber Uykuyu gözlerime haram ederim ![]() ![]() ![]() Oysa hiç bir çocuk bana "baba" demedi, Ben hiç baba olmadım ki ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Hiç Bir Çocuk Bana "Baba" Demedi |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Hiç Bir Çocuk Bana "Baba" DemediEmeğine yüreğine sağlık arkadaşım teşekkürler ![]() ![]() ![]()
|