![]() |
Sagopa Kajmer - Yakın Ve Uzak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Yakın Ve UzakBen yakın sen uzak Ya sen yakınlarımda ben Irak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynalarımı çatlattım ben darmadığın tuzla buz oldu içim LAkin ucuz atlattım ben Ya sen terazilerce aLtın yüklenmiş gibisin Sen ah sen bir biLsen keşke bilselerdi Herkesin tek hakkı var ![]() En sonunda ruhsuz bir cesed olur sonunda Beklediğin bi medet olur dünya ölüm üzerinde bir iki anlık misafirdir ömür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yakın sen uzak ya sen yakınlarımda Ben ıraK ![]() ![]() Ansızın sızım yakardı en derinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kor alır canım ağlar Yetmez binBir (Ah) Burası misal ülkesi masal misali bizler hayal kafilesi ![]() ![]() ![]() ![]() Ver bana beni geri kendimden kaldım beri ![]() içim hasret yeri Küheylan kaLdı bi kemik bir Deri ![]() ![]() Bir nefisle yıllar aldı kavgam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yakın sen uzak ya sen yakınlarımda Ben ıraK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yakın sen uzak Ya sen yakınlarımda ben ırak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kor alır canım ağlar Yetmez binBir (Ah) |
![]() |
![]() |
|