![]() |
Polemick - Gözlerinde Buldum Dünyamı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polemick - Gözlerinde Buldum Dünyamı.Nakarat GözLerinde BuLdum Dünyamı Hiç yaşamamıştım Ben bu aNı ![]() ![]() At bir cimcik yoksa rüyamı ![]() ![]() Dur KaLbim buLdum Devanı ![]() ![]() Bak bi yüzüme aşkım yaLan gerçek hepsi Orda sakLı Sözüm geçmez kaLbime yüzüne çok MerakLı ![]() Sen Şu kaLbe GeLmeden Sözüm çok Kuraktı ![]() Kimisi bana Mecnun der ve bence OnLar HakLı Sende bende sakLı kaLdın geçte oLsa anLadın ![]() ![]() YaşLı gözLerimLe tek bir damLa oLdun KaLbe DamLadın ![]() ![]() Sensiz günüm Dünümde KaLdı gözLerimde Parladın ![]() Adını KaLbe yazdım AŞkım İnanki Lafta KaLmadın ![]() HıckırıkLarımsa MutLuluktan OLsa Gerek ![]() FazLa birşey istememKi bana sade sen gerek ![]() Sende bende,bende sende tek yürek ve Tek biLek Ne Kadarmı değerLisin ? GüLüşün ömre DENK ![]() öNceden sanardım Oysa KaLpte IşıkLar Söndü GüLüşünLe bir tanem Kalbe heyecan geri döndü ![]() Sensiz geceLer akLa geLir , yastığımsa güLdü SenLe tatLı rüyaLarım uykularımı BöLdü ![]() ![]() Nakarat GözLerinde BuLdum Dünyamı Hiç yaşamamıştım Ben bu aNı ![]() ![]() At bir cimcik yoksa rüyamı ![]() ![]() Dur KaLbim buLdum Devanı ![]() ![]() KaLbi mahkum etti gözLerin , Müebbet İsterim Yardım İster eLLerin , avukatımdı SözLerim ![]() BaşKasına nazım geçmez aşKı senden isterim ![]() Çokmu Şey isterim , Lafta KaLmaz sevgim ![]() ![]() Seni sevdikten Sonra ben ben oLmaktan Çıktım ![]() SenLe atan KaLbimi Avutmaktan Bıktım ![]() SiLahımda tek bir mermi acıLara Sıktım ![]() Sende Olmasan ya ben bu hayattan Bıktım ![]() ![]() SenLe herşeye varım Ölüm dahi Olsa biLe ![]() GözLerinse gözLerimde Aşkımızda yok HiLe ![]() Açan GüLLer soLsa biLe aşkımıza NafiLe ![]() Herşeyi anLatır sana bu Şarkı Aşkım İyi dinLe ![]() Son sözLeri söylerken yine seninLe ![]() Sıra sende sen söyLe geLirmisin benimLe Sen İste geLirim bak herbiyere seninLe ![]() Seviyorum seni aşkım inan bana yeminLeeee ![]() Nakarat GözLerinde BuLdum Dünyamı Hiç yaşamamıştım Ben bu aNı ![]() ![]() At bir cimcik yoksa rüyamı ![]() ![]() Dur KaLbim buLdum Devanı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|