![]() |
Kadim&Amp;Sevda Soğuk Şehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadim&Amp;Sevda Soğuk ŞehirKadim & Sevda - Soğuk Şehir Kadim & Sevda - Soquk Şehir Hayat fiLm karesi qibi qözLer önnde bni boşwer kendine söz ver aklından geçen onca kelimenin unutulmas deqerlerindn bir tanesi bnmLe sonsuzaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine doLu kaLbim özLemLe bi garip hasret yanıyor yüreqimde qözLerim ısLak yine aynı perde aynı yerde kapılıp qitmiştik aşk snnLe ![]() ![]() Yaktıqım kaLp snn deiL qözLerimi çektim bn yetmedi siLdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ßirqün birsöz bir bakış yeter bni yakmaya herqün yoLLar kapanır içindeki tüm çocukLara sndn bekLediqim tek şey mutLuLuqunu qörebiLmekti özLediqim birçok şeyin yanıLqıLarını görüp özLetmekti ![]() ![]() SnnLe ayrı oLsamda ![]() ![]() ![]() ![]() Yaktıqım kaLp snn deiL qözLerimi çektim bn yetmedi siLdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Göz pınarLarım kurumaya mahkum qöqüsünün içinde hapsoLdm pranqalar biLekLerimde müebbetin gözLerimde yasık söyLediqim bunca şey varken yazamadıqımı yaşattıqın snn oLmadıqım biyerde yaşama hakkımızı eLimden aLdın ![]() ![]() KeLimeLerimLe anLatsammm ![]() ![]() ![]() ![]() Yaktıqım kaLp snn deiL qözLerimi çektim bn yetmedi siLdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|