Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadimandsevda, soğuk, şehir

Kadim&Amp;Sevda Soğuk Şehir

Eski 08-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadim&Amp;Sevda Soğuk Şehir

Kadim & Sevda - Soğuk Şehir
Kadim & Sevda - Soquk Şehir

Hayat fiLm karesi qibi qözLer önnde bni boşwer kendine söz ver aklından geçen onca kelimenin unutulmas deqerlerindn bir tanesi bnmLe sonsuzaa yaşananLar akLımda tüm karanlıklar açılır ışıklara bu güneşini sakla

Yine doLu kaLbim özLemLe bi garip hasret yanıyor yüreqimde qözLerim ısLak yine aynı perde aynı yerde kapılıp qitmiştik aşk snnLe

Yaktıqım kaLp snn deiL qözLerimi çektim bn yetmedi siLdim Sıradışı birçok cümLemden kaç darbe aLıp devriLmedinßüküLmes biLekLeri kestimm söLe ndn böyLe bu haLimmSoquk sehir bedenimi hapset yardım doLu kapaLı bu Lanet

ßirqün birsöz bir bakış yeter bni yakmaya herqün yoLLar kapanır içindeki tüm çocukLara sndn bekLediqim tek şey mutLuLuqunu qörebiLmekti özLediqim birçok şeyin yanıLqıLarını görüp özLetmekti

SnnLe ayrı oLsamda HayaLin iLk qünki qibi yanımda sözLerin yetmes bu aşka snnLe yaşamak başka bnzemez bu hayata

Yaktıqım kaLp snn deiL qözLerimi çektim bn yetmedi siLdim Sıradışı birçok cümLemden kaç darbe aLıp devriLmedinßüküLmes biLekLeri kestimm söLe ndn böyLe bu haLimmSoquk sehir bedenimi hapset yardım doLu kapaLı bu Lanet

Göz pınarLarım kurumaya mahkum qöqüsünün içinde hapsoLdm pranqalar biLekLerimde müebbetin gözLerimde yasık söyLediqim bunca şey varken yazamadıqımı yaşattıqın snn oLmadıqım biyerde yaşama hakkımızı eLimden aLdın

KeLimeLerimLe anLatsammm tekrar sna sarıLıp uyusam koLLarında hayaLLer kursam qözLerine doya doya baksam snnLe yaşasamm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com