![]() |
Sehabe - Psikopat Bir Psikolog |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sehabe - Psikopat Bir PsikologSehabe - Psikopat Bir Psikolog Nakarat: Gülüp geçerdim belki yaşım akmasaydı ![]() İçim iplemezdi böyle koymasaydı ![]() Kitap satardı belki TV olmasaydı ![]() Beyaz yaşardı belki siyah vurmasaydı ![]() Zaman dururdu belki dünya dönmeseydi ![]() Yalan hoş gelirdi , gerçek bilmeseydim ![]() Gönül susardı belki gözüm görmeseydi ![]() Dünüm yaşardı belki yarın ölmeseydi ![]() Öss denilen seçmecelik karpuz ![]() Bir yılımı harap etti helal olsun ![]() Deneme test , ders falan filan ertesi yıl; Matematiği fulledim ![]() Elime geçen sadece on beş saat Mersin yolu Psikolojiyi kazandım psikolojim bozuldu ![]() Metelik kurşun attı bana kötü vuruldum ![]() Kuru fasulye yiye yiye içim dışım kurudu ![]() Ulan o kadar çalış çabala yine (gene) harap ol ![]() Neyse şükür halime en azından karnım tok(!) ![]() Desem de çaktırma azcık içim sızlıyor ![]() Abdullah seni arıycam konturum yok ![]() Sinir, stres metres oldu ![]() ![]() Beş yüz binlik bu kentte tek başıma kalmışım ![]() Gerçi bana koymaz, ben her türlü yalnızım ![]() Gökyüzüne bak bi anla güneşten farksızım ![]() Atar tutar burda herkes ayrı sallıyor ![]() Yurt ortamı çok haşin ama beni sarmıyor ![]() Oda arkadaşlarım sanattan çok anlıyor(!) ![]() Disko barda karı kızla g*t sallıyor ![]() Nakarat: Gülüp geçerdim belki yaşım akmasaydı ![]() İçim iplemezdi böyle koymasaydı ![]() Kitap satardı belki TV olmasaydı ![]() Beyaz yaşardı belki siyah vurmasaydı ![]() Zaman dururdu belki dünya dönmeseydi ![]() Yalan hoş gelirdi , gerçek bilmeseydim ![]() Gönül susardı belki gözüm görmeseydi ![]() Dünüm yaşardı belki yarın ölmeseydi ![]() Sokak desen her an barut davar adam neden bulur ![]() Kaşın gözün sebep odur Polat gibi çeker vurur ![]() Ölüm gelir zaman durur ![]() ![]() Burası kendini Gangsta modalığına fazla kaptırmış ![]() -Saklan saklan saklan , kafanı ey kafanı ey kafanı!!! -Aaaaahhh!! -Karıyı vurdular!! N’oluyor ya dağ başımı bura iti ben andım çomağı sen hazırla ![]() Üniversiteyi dağ başına yamarlar fakat; Denize sıfır dikilir on katlı binalar ![]() Bu düzeni yapanlar herhalde fazla ***** ![]() Fareden bir kaptan olmaz, dümeni bana bırak ![]() Neyse salla geçen basket damarım kudurdu ![]() Gittim Fen-Fak ![]() ![]() Bu sene şampiyonmuşuz adamlar hırslı lan ![]() Antrenmana gittiğim yok, takımdan atılcam ![]() Müzik zamanımı alıyor evet en önce o gelir ![]() Bu şehir artı katar diye içimden geçirmiştim ![]() Misal: Saianla Patron’u görürüm dediydim ![]() Onları da göremedim anasını satayım ![]() Nakarat: Gülüp geçerdim belki yaşım akmasaydı ![]() İçim iplemezdi böyle koymasaydı ![]() Kitap satardı belki TV olmasaydı ![]() Beyaz yaşardı belki siyah vurmasaydı ![]() Zaman dururdu belki dünya dönmeseydi ![]() Yalan hoş gelirdi , gerçek bilmeseydim ![]() Gönül susardı belki gözüm görmeseydi ![]() Dünüm yaşardı belki yarın ölmeseydi ![]() |
![]() |
![]() |
|