![]() |
Sehabe - Bana Her Yol Paris Hilton |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sehabe - Bana Her Yol Paris HiltonSehabe - Bana Her Yol Paris Hilton Verse 1: Sevmeyin beni ![]() Alıştım artık hakaretler yalın degil ![]() Ama bugün burdaysam emin ol alın teri ![]() Takdir etme boşver takıl ukala ![]() Bahalı stüdyom yok imkanlarım bu kadar ![]() Sorun degil dert etmiyom yani içim rahat ![]() Soyunana sorsan sanat sanat için daha ![]() Yemez Türk halkı vallahi uyandı ![]() Ünlü degilim belki ama illaki duyarsın ![]() Televizyon güzel şey hakeden barınıyosa ![]() Beyaz Showda çıkmadım diye tanımıyosan ![]() Bu benim suçum degil sade senin kuruntun ![]() Haketmiyoz demekki anlayacan durum bu ![]() Googleye yaz ismimi çıkar bi ton sayfa ![]() Abi abi çekenlerden çıkar bi ton kaypak ![]() Sehabe oldum ama degişmedi hiçbişiyim ![]() Ben bir gün patlayacam şimdilik hiçbişiyim ![]() Nakarat x2: Evet kabul ettim hepiniz bir numara ![]() Evet haklısın benim yokki bi numaram ![]() Hepiniz kralsınız hepiniz mükemmel ![]() Ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez ![]() Verse 2: Daha dünkü b*klar bugün seni küçümserse ![]() Kusura bakma ama sen kimsin küçümsersen ![]() Ben adam degilim moruk siz adamsanız ![]() Deger verdim konuştum sizi adam sanıp ![]() Usandım arkadaş menfaat ve yalanlardan ![]() Düet vermiyom diye düşman olanlardan ![]() Saniyo beni hep falan filan bayanlarla ![]() Msnime ekleyip ben olduguma inanmayanlar ![]() Bizimki bişey degil myspaceden ünlülük ![]() Sokaktaki Osman Amcayı anca güldürür ![]() Elli dokuzdan bırakan hocaya anlat hadi ![]() Sıkıldım kardeş görülmüyo emekler ![]() Bedava albüm yapıp yapıp küfür yemekden ![]() O yüzden bi dahakine bandrol ekleyecem ![]() Yirmi iki yaşıma gelmişim daha ne bekleyecem ![]() Nakarat x2 Evet kabul ettim hepiniz bir numara ![]() Evet haklısın benim yokki bi numaram ![]() Hepiniz kralsınız hepiniz mükemmel ![]() Ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez ![]() |
![]() |
![]() |
|